Şimdi Ara

İnternet Explorer Ekran Kayması ( Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayfanın sağ tarafı siyah olarak ve sola kaymış bir biçimde gözüküyor. İkonlara tıklamak için tam üstüne basmak yetmiyor birazcık sola doğru götürmek gerekiyor Mouse okunu. Güncel sürümünü yükledim sorun çözülmedi ayrıca bir süre sonra pc mavi ekran hatası verip yeniden başlıyor .

Farklı tarayıcılarda bu sorun yoktur. Sadece Explorer da vardır. İşletim sistemi Win 7.

ÇÖZÜMÜ BULDUM. BU TÜR SIKINTI YAŞAYANLAR İÇİN ÇÖZÜM ŞU ŞEKİLDEDİR.

Araçlar menüsünden internet seçeneklerini seçelim.
    Gelen pencerenin en üstündeki ve en sağ tarafta gelişmiş sekmesine tıklayalım.
    Aşağıdaki listede Hızlandırılmış Grafikler başlığının altında GPU ile görüntüleme yerine yazılım ile
    görüntüleme kullan seçeneği işaretli ise işaretini kaldıralım (yanındaki kutucuğa tıklayarak) veya işaretsiz ise işaretleyelin.
    Tamam diyerek bütün pencereleri kapatalım.

Resim olarak sayfanın kayma görüntüsü :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lxyl -- 1 Mart 2013; 14:49:13 >

• Orda google chrome kur düğmesi var oraya tıkla düzelir.
  • Bu konuyu zaten Chrome dan açtım. Yazıda belirttiğim gibi farklı tarayıcılarda sorun yok. Explorer da yaptığım işlemlerden dolayı gerekli. Tavsiye değil yardım istiyorum.
  • IE kullanıyorsan bilgisayarın baştan kaymıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen hala ie?
  • Nezamandır bu sorun vardı. Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi yaptım oldu.
  • özellikle benim bu forumda sayfa altında cevapla kısmının altında sağa doğru büyük boşluk oluyor ilgili bölümü görebilmem için sayfayı sağa doğru kaydırmam gerekiyor bu sorun nasıl giderilebilirki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 15 Temmuz 2017; 17:4:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.