arkadaşlar nette gezinirken ie den 4 -5 sayfa açmıştım ve birini tam kapatırken başka bi sayfa açıldı onu kapatmaya kalmadı aynı sayfadan 10 larca açıldı sayısını öğrenemedim ancak çok fazlaydı her açılışta 10 taneye yakın açılıyor durmuyordu ben tüm sekmeleri kapat dedikçe daha fazla açılıyordu lanet olsun donma seviyesine geldi pc bende reset çektim ve daha öncedende oluyordu ve 5 tane kadar sayfa açılıyordu ancak kapatınca kapanıyolardı sizce neden olabilir virüs falan mı kaçmıştır yada torojan vs bişey ve konuyu biraz araştırdım anti-virüs programı ile taratın diyordu bendede virüs programı olmadığı için netten önerilen Malwarebytes Anti-Malware adında bi anti-birüs programı indirip deneme sürümünü kurdum ve güncelleyip tarattım ve 1 adet kayde deger olmayan crack buldu sizce virüsten dolayımı olabilir ama program bulamadı windows 7 ultimate kullanıyorum 64 bit ve güvenli modda taratın demişler onu nasıl yapacağım arkadaşlar ben hiç bişey yapmadan tarattım !!!
1-neden olmuş olabilir ? 2-bu programla taratmam yeterlimi başka bi program mı deneyeyim önerebileceğiniz bi program varmı? 3-hiç uğraşmayıp direk formatımı çakayım ! (2 hafta önce format attım) 4-virüsün değilde İE nin pisliğinden kaynaklanmış olabilirmi? 5-güvenli mod nasıl yapılıyor ?
arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum!!!!!!