Şimdi Ara

!!..Internet Explorer da Ş, İ, ı, Ğ harflerini yazamiyorum..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetim bi hafta önce aç1ld1 basta bole bir sorunum yoktu ama sonra windows güncellestirmeleri yap1ld1ktan sonra olsa gerek nette konu basliginda belirttigim harfleri yazamaz oldum ayn1 sorun kuzeninde basina gelmisti ama sonra kendiliginden duzeldi, bende kendiliginden duzelmesinimi bekleyeyim yoksa bi cözümü var m1 ?

• bilen biri yok mu ?
  • Internet Explorer/Araçlar/Internet Seçenekleri/Diller sekmesi içinde Türkçe(tr) mi ?
    Internet Explorer/Sayfa/Kodlama Türkçe(Windows) mi ?
    kontrol et.
  • Herzamanki gibi FireFox2 yi öneiyorum arkadaşlar... Kesinlikle stabil ve güvenilir... IE7nin yenilik dediği şeyleri FireFox enbaşıdan beri kullanılıyor.
  • Sol alt ile birlikte shift' e basmayı dene bir de. Yine aynı tuşlara basmış olabilirsin yanlışlıkla. Böylece klavye dilini değiştirmiş olabilirsin. Aynı ayarı dil çubuğundan veya Denetim Masası-Bölge ve dil seçenekleri-Diller-Ayrıntılar kısmından da yapabilirsin.
  • hayir bu arkadasin bahsettigi olay cok farkli arkadaslar. zamaninda ben de bu sorunlari yasamistim ve cozumunu bulamamistim ancak olay klavye ile alakali degildi ne yazik ki... Onerim Internet Explorer`i kaldirip yeniden kurman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiwebci

Internet Explorer/Araçlar/Internet Seçenekleri/Diller sekmesi içinde Türkçe(tr) mi ?
    Internet Explorer/Sayfa/Kodlama Türkçe(Windows) mi ?
    kontrol et.

dil türkçeydi, kodlama tükçe(ISO) idi windowsa cevirdim bisi degismedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

hayir bu arkadasin bahsettigi olay cok farkli arkadaslar. zamaninda ben de bu sorunlari yasamistim ve cozumunu bulamamistim ancak olay klavye ile alakali degildi ne yazik ki... Onerim Internet Explorer`i kaldirip yeniden kurman.

aynen hocam IE adres bölümüne bile o yamad1g1m harfleri yazabiliyorum ama misal forumda yazam1yorum , hocam nasil kaldiririm ve nas1l bidaha yükleyebilirim bir iki cümleyle izah edebilirmisin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50_KuRuŞ -- 3 Mayıs 2007; 20:07:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanımahm

Herzamanki gibi FireFox2 yi öneiyorum arkadaşlar... Kesinlikle stabil ve güvenilir... IE7nin yenilik dediği şeyleri FireFox enbaşıdan beri kullanılıyor.

+11111 kurudum düzeldi , tavsiye için cok sağol, şimdi tadını cıkarayım ; ş,ı,ğ,ş,İ,ğ,ş,ı,İ
  • Rica ederim =) zamaninda ben de ayni sorunu yasamistim ve dedigim yolla ancak duzeltebilmistim. Bir seylerde, bir sekilde bozukluk olusuyor ama nedenini bulamadim.
  • Tüh keşke IE'yi yeniden kurmadan görebilseydim mesajını. Çünkü gerek yoktu.
    Bu olaya sebep olan, BHO(Browser Helper Object) diye adlandırılan Internet Explorer'a eklenti şeklinde yüklenen programlar.
    HijackThis yüklüyse bilgisayarında onunla bir tarat tüm BHO ları listeler sana. Mesela Acrobat'ınki AcroIEHelper.dll miş. Problemi yaratanı bulmak için kaç tane BHO varsa sırayla bunların dll'lerin ismini değiştirirsin ve sabıkalı olanı bulursun.
    Bende de sanırım Flashget bu probleme neden olmuştu.

En azından benzer problem yaşayanların işine yarasın.
  • hocam zaten firefox2 yi kurdum IE yi yeniden kurmadım , ve acıklamandan bende yararlandım IE>>Araçlar>>Eklenti Yönetten eklentileri sırayla devre dışı bıraktım neden olan Bitcomet Helper mış, şimdi IE de sorunsuz çalışıo dur onunda tanıdını cıkarayım bari şİğŞıĞİığşğışğığşğşığşğışğ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.