Şimdi Ara

Internet Explorer 9 Yeni Sekme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla kusura bakmayın yine şehir değiştirip bu akşam memlekete geldim.Üzerinize afiyet gribim bir de.Anca girip bakabildim konuya.
    Şunu sormam lazım.İşletim sistemi kaç bit?
    Bir de bu yeni sekmede açma sorunu internet explorer 32 VE 64 bit,ikisinde de geçerli mi?bir kontrol eder misiniz?
  • Geçmiş olsun hocam.
    İşletim sistemim 32 bit dolayısıyla Internet Explorer 9'da 32 bit.
  • Çok ilginçtir.Google'ın toolbar ile alakalı resmi sitesinde şöyle bir yazı var.

"Open in new tab" right-click menu option missing
    With the latest update to Google Toolbar you may have noticed that the "Open in new tab" option is unavailable when right-clicking on a link.
    As a workaround to open a webpage in a new tab press CTRL on your keyboard as you click the link.
    Having this issue?

Adamlar sorunu çözücez demiyorlar da, mousenin soluna basarken ctrlye de basın yazıyorlar..Gerçekten komik :)
    Neyse googledan bize hayır yok.Biz kendimiz devam edelim.

Tüm bu işlemleri yapmadan önce bir sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı şiddetle TAVSİYE EDERİM.

1 -http://iefaq.info/ bunu indirip zipden çıkartın.
    içindeki dosyayı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştıra tıklayarak çalıştırın.pcyi baştan başlatıp bir bakın.

2 - Okuduklarıma göre norton ghost varsa pcde kurulu o da sebep olabiliyormuş..Varsa uninstall edin.pcyi baştan başlatıp bir bakın.

3 - başlata tıklayıp arama kısmına cmd yazalım..Cmd kısayolunu gördüğümüzde üzerinde sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştıra tıklayalım. cmd açıldığında şu komutları sırasıyla yazıp enterlayalım.Enterdan sonra başarıyla diye devam eden bir mesaj almanız gerekiyor.Komutlar

Regsvr32 actxprxy.dll
    regsvr32 urlmon.dll
    regsvr32 Shdocvw.dll
    regsvr32 Actxprxy.dll
    regsvr32 Oleaut32.dll
    regsvr32 Mshtml.dll
    regsvr32 Browseui.dll

bu işlem bittiğinde de sistemi yeniden başlatıp kontrol edelim.

4 - Başlata tıklayalım..arama kutusuna inetcpl.cpl yazıp enterlayalım.
    Açılan pencerede gelişmiş sekmesine tıklayalım.
    Bende ie9 yok bu tam doğru olmayabilir..Bulamazsanız konuşuıruz tekrar.
    Accelerated Graphics menüsü altında (Hızlandırılmış grafikler) bir kutucuk olur.
    GPU Render kullanımı vs... giib şeyler yazar.Kutucuk tikli ise birşey yapmayın, tick yoksa kutucuğa tik koyun.
    Pcyi baştan başlatıp deneyin.

5 - Olmadıysa tüm bunlara rağmen ie9 u uninstall edip adresinden en güncel sürümü indirirerek tekrar kurulum yapın.
    (Burada bir ekleme yapmak isterim.İe9 dili Türkçe idi, biz ona İngilizce google toolbar yükledik.Yeni sekmede açmanın sizde düzelmeme sebebi bu olabilir.Kafanızın rahat olmasını isterseniz önce İngilizce ie9 indirip sonra toolbarı yükleyerek bir deneme yapabilirsiniz.Yine olmazsa ie9 Türkçe yi indirip kullanabilirsiniz.Tabi windows7 de farklı dilde ie yükleniyor mu bilmiyorum.Denemeniz gerekiyor.)

6 - Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin..Baştan başlatın.

Tüm bunlara rağmen yine düzelmez ise yazın araştırmaya devam edelim.

• Son birşey daha..Eğer üüsttekilere rağmen olmuyorsa google toolbarı sistemden tamamen kaldırıp
    http://www.oldapps.com/google_toolbar.php?app=755363d59150e367afcabdbfa7ccf5c1 adresinden en güncel olmayan toolbarı indirip pcye kurup da deneyebilirsin..Ama toolbarı update etmemelisiniz.
  • Farklı dilde ie9 yükleniyor.

Ben 64 bit ultimate işletim sistemi ingilizce, 64 ve 32 bit ie9 ingilizce kullanıyorum: indirdiğim toolbar lar da ingilizce. daha önce de yazdığım gibi her iki ie9 da da şimdilik sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Kasım 2011; 15:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Çok ilginçtir.Google'ın toolbar ile alakalı resmi sitesinde şöyle bir yazı var.

With the latest update to Google Toolbar you may have noticed that the "Open in new tab" option is unavailable when right-clicking on a link.
    As a workaround to open a webpage in a new tab press CTRL on your keyboard as you click the link.
    Having this issue?

Adamlar sorunu çözücez demiyorlar da, mousenin soluna basarken ctrlye de basın yazıyorlar..Gerçekten komik :)

Tüm bu işlemleri yapmadan önce bir sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı şiddetle TAVSİYE EDERİM.

1 -http://iefaq.info/attachments/133/ie8-rereg.zip bunu indirip zipden çıkartın.
    içindeki dosyayı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştıra tıklayarak çalıştırın.pcyi baştan başlatıp bir bakın.

2 - Okuduklarıma göre norton ghost varsa pcde kurulu o da sebep olabiliyormuş..Varsa uninstall edin.pcyi baştan başlatıp bir bakın.

3 - başlata tıklayıp arama kısmına cmd yazalım..Cmd kısayolunu gördüğümüzde üzerinde sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştıra tıklayalım. cmd açıldığında şu komutları sırasıyla yazıp enterlayalım.Enterdan sonra başarıyla diye devam eden bir mesaj almanız gerekiyor.Komutlar

Regsvr32 actxprxy.dll
    regsvr32 urlmon.dll
    regsvr32 Shdocvw.dll
    regsvr32 Actxprxy.dll
    regsvr32 Oleaut32.dll
    regsvr32 Mshtml.dll
    regsvr32 Browseui.dll

Accelerated Graphics menüsü altında (Hızlandırılmış grafikler) bir kutucuk olur.
    GPU Render kullanımı vs... giib şeyler yazar.Kutucuk tikli ise birşey yapmayın, tick yoksa kutucuğa tik koyun.

5 - Olmadıysa tüm bunlara rağmen ie9 u uninstall ediphttp://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-9/worldwide-languages adresinden en güncel sürümü indirirerek tekrar kurulum yapın.
    (Burada bir ekleme yapmak isterim.İe9 dili Türkçe idi, biz ona İngilizce google toolbar yükledik.Yeni sekmede açmanın sizde düzelmeme sebebi bu olabilir.Kafanızın rahat olmasını isterseniz önce İngilizce ie9 indirip sonra toolbarı yükleyerek bir deneme yapabilirsiniz.Yine olmazsa ie9 Türkçe yi indirip kullanabilirsiniz.Tabi windows7 de farklı dilde ie yükleniyor mu bilmiyorum.Denemeniz gerekiyor.)

Hocam ben bunu beceremem elime yüzüme bulaştırırım. Ama verdiğiniz linkdeki eski sürümü indirdim sorun düzeldi. Ancak bi kaç dakika kullandıktan sonra kendiğiliğinden son sürümü yüklüyo sorun tekrar geliyo. Kendiğiliğinden son sürümü yüklememesi için bi ayar var mı?

• onu da gecenin ilerleyen saatlerinde yazacağım..google toolbarın ayarlarını karıştırın biraz..güncelleme ile alakalı birşeyler görürsünüz belki
  • quote:

Çok ilginçtir.Google'ın toolbar ile alakalı resmi sitesinde şöyle bir yazı var.

Having this issue?

1 -http://iefaq.info/attachments/133/ie8-rereg.zip bunu indirip zipden çıkartın.

Regsvr32 actxprxy.dll
    regsvr32 urlmon.dll
    regsvr32 Shdocvw.dll
    regsvr32 Actxprxy.dll
    regsvr32 Oleaut32.dll
    regsvr32 Mshtml.dll
    regsvr32 Browseui.dll

5 - Olmadıysa tüm bunlara rağmen ie9 u uninstall ediphttp://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-9/worldwide-languages adresinden en güncel sürümü indirirerek tekrar kurulum yapın.

Bende de buna benzer bir sorun mevcut

Internet Explorer'da yeni sekmede veya yeni pencerede açılan bağlantılarda sorun var.Yeni sekme veya yeni pencere açılıyor, ancak o şekilde bekliyor.

İnternette biraz araştırdım sanırım Internet Explorer dosyalarını baştan register etmek gerekiyormuş ama bunu nasıl yapacaz onu bulamadım genelde hep IE8 için olan register dosyalarını buldum

Ben internet explorer 9 u kullanıyorum

@mesuthaksoy Bu dediklerini yaptım ancak bi işe yaramadı

• Hayda İnternet Explorer 9 u kaldırdım. Yeniden yüklemeye bastığımda "Bilgisayarınızda İE nin daha yeni sürümü yüklü olduğundan kurulum devam edemiyor" diyor IE 9 dan daha yeni bir sürümü varmı ki . Ama ben kaldırmadan önce özelliklede baktım IE 9 du kullandığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLGR -- 4 Ocak 2012; 19:27:54 >
  • KMLGR

Sistem geri yükleme açıksa eğer bilgisayarınızı önceki bir tarihe geri yükleyin.
    Şimdi durum ne?IE9 yükleyemiyor musunuz?IE9 suz bir işletim sistemi mi sözkonusu?
  • quote:

KMLGR

Sistem geri yükleme açıksa eğer bilgisayarınızı önceki bir tarihe geri yükleyin.
    Şimdi durum ne?IE9 yükleyemiyor musunuz?IE9 suz bir işletim sistemi mi sözkonusu?

Sistem geri yüklemesi yapmayı denedim ancak geri yükleme noktalarının hepsinde şu hatayı veriyor;

Internet Explorer 9 Yeni Sekme Sorunu

Ben normalde IE9 u sistemden kaldırdım ama sanırım bazı sistem dosyaları hala duruyor onun içinde IE9 u yüklerken bu sürümden daha iyisi yüklü diyor.

• Sonunda IE9 un bütün sistem dosyalarını bilgisayardan kaldırdım artık sadece IE8 var bilgisayarda ama bi sorunu ortadan kaldırdığımda başka bi sorun çıkıyor IE9 u yüklemeye çalıştığımda yükleme sonunda " IE9 Yüklemesi Tamamlanmadı. Daha fazla bilgi için, bkz."IE sorun giderici" ...." Çıkıyor. Gerçi IE9 u kullanmam şart değil ancak benim sorunumun IE8 de de devam etmesi. Sorunum şu ; ie de bir linke veya bir sayfaya tıkladığımda yeni sekme veya yeni pencere açılıyor ama siteye bağlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLGR -- 5 Ocak 2012; 13:17:45 >
  • yaa niye uğraşıyorsununz 2 yıldır ie kullanmadım pc de gerek te yok kullanmaya kaldırın gitsin.
  • İe9 64 biti denediniz mi hiç?
  • Arkadaşlar, benim sağ menüden de kayboldu, ctrl+enter yapınca çalışıyor ama. Bilenler yardım lütfen.
    İ.e 11
    win 7 64bit
     Internet Explorer 9 Yeni Sekme Sorunu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.