Şimdi Ara

Internet Explorer 7 tr Kurulum Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda ingilizce anadili üzerine türkçe yama ile kurulmuş olan Win XP Media Center işletim sistemi kurulu . IE7-WindowsXP-x86-trk dil uyuşmazlığı nedeni ile kurulamıyor. IE7-WindowsXP-x86-enu ise rahatlıkla kurulabiliyor. IE7-WindowsXP-x86-enu kurulmuş bilgisayarda IE7-WindowsXP Türkçe olarak kullanmanın biryolunu bilen varmı acaba.?

• Internet Explorer 7 kullanmanı önermem bence en az vista kadar ham ve sorunlu hala.. 6 iyidir 6'dan devam et. Hatta bence IE kullanma gül gibi mozilla varken. Çok fazla özelliği olan harika bir browser. Alışana kadar insan biraz "explorer explorer" diye tutturuyor ama alışınca da mozilladan vazgeçemezsin.
  • mozilla kullan bence
    reklam girsin araya biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nsolmaz

Bilgisayarımda ingilizce anadili üzerine türkçe yama ile kurulmuş olan Win XP Media Center işletim sistemi kurulu . IE7-WindowsXP-x86-trk dil uyuşmazlığı nedeni ile kurulamıyor. IE7-WindowsXP-x86-enu ise rahatlıkla kurulabiliyor. IE7-WindowsXP-x86-enu kurulmuş bilgisayarda IE7-WindowsXP Türkçe olarak kullanmanın biryolunu bilen varmı acaba.?

ie7 yi aç. Arçlardan " iE7pro preferences-diğerleri' ne tıkla orada sağda dilpaketi indir/güncelle var. Ordan bi ayar vermeyi dene !
  • Bosver Arkadasım şu ara kullanma IE 7 yi bende ki sorunu soyliyim youtube da videoları acmıyor bana verdigi flasplayer kur demesi bende kurması için gerekli eylemi yapıyorum kuruldu diyor fakat olmuyor keske sadece you tube olsa gene flas player gerekli olan siteler ve guncel flasları yukleyemiyorum yani sorun cıkartıyor bunlar için mozillayı kullanıyorum bence microsoft fark edip bu hataları duzeltene kadar en iyisi IE 6 dır
    kolay gelsin
  • Microsoft Türkiye Temsilcisine sorunu ilettim bana gelen cevap ;

"Internet Explorer 7.0 tarayıcısının Türkçe versiyonu Windows Media Center işletim sistemi ile çalışmamaktadır. Windows Media Center işletim sistemi üzerine Internet Explorer 7.0 İngilizce versiyonunu kurabilirsiniz.

[alıntıdır]

Yani Türkçe yama buldunuz ve kurabildiniz diyelim.. Bilgisayarınızı "hata" manyağı yapacağından hiç şüphe yok :)

Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: credo

Microsoft Türkiye Temsilcisine sorunu ilettim bana gelen cevap ;

"Internet Explorer 7.0 tarayıcısının Türkçe versiyonu Windows Media Center işletim sistemi ile çalışmamaktadır. Windows Media Center işletim sistemi üzerine Internet Explorer 7.0 İngilizce versiyonunu kurabilirsiniz.

[alıntıdır]

Yani Türkçe yama buldunuz ve kurabildiniz diyelim.. Bilgisayarınızı "hata" manyağı yapacağından hiç şüphe yok :)

Kolay gelsin..

güzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Bilgisayarımda ingilizce anadili üzerine türkçe yama ile kurulmuş olan Win XP Media Center işletim sistemi kurulu . IE7-WindowsXP-x86-trk dil uyuşmazlığı nedeni ile kurulamıyor. IE7-WindowsXP-x86-enu ise rahatlıkla kurulabiliyor. IE7-WindowsXP-x86-enu kurulmuş bilgisayarda IE7-WindowsXP Türkçe olarak kullanmanın biryolunu bilen varmı acaba.?

ie7 yi aç. Arçlardan " iE7pro preferences-diğerleri' ne tıkla orada sağda dilpaketi indir/güncelle var. Ordan bi ayar vermeyi dene !

Bu yöntemi deneyip te IE 7 yi tükçe kullanabilen varmı?

• quote:

quote:

quote:

Bu yöntemi deneyip te IE 7 yi tükçe kullanabilen varmı?

Hiç denemedim bilmiyorum ama deneyebilirsin.

• quote:

IE 7 Tools altında " iE7pro preferences-diğerleri" seçeneği yok
    IE 7 Tools altında General--Language içinde Tr var ama bu sayfaldaki türkçe karakterleri desteklemesi için. Program arayüzünü türkçeleştirmiyor.
  • dostum bırak ie yi ya kur mozillayı babalar gibi kullan bide üstüne fasterfox yamasını kur dahada hızlansın sayfa açılışların
  • quote:

Orjinalden alıntı: the enemy

dostum bırak ie yi ya kur mozillayı babalar gibi kullan bide üstüne fasterfox yamasını kur dahada hızlansın sayfa açılışların

Mazillada büyütme özelliğinde sadece yazı büyütüyor. 1280 x 800 Çözünürlükteki laptopta ekranın neredeyse yarısı boş kalıyor

IE7 Büyütme özelliği harika Ekranı konple büyütüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsolmaz -- 21 Nisan 2007; 21:55:34 >
  • Merhaba bende de aynı sorun vardı aşağıda linkini vermiş olduğum microsoft tarafından yayınlanmış yamayı kurarak hallettim. Önce ie7 ingilizce kurun daha sonra aşağıdaki multilanguage yamasını kurun otomatikman Türkçe oluyor ie 7 ben denedim gördüm hadi kolay gelsin.

http://download.microsoft.com/download/7/d/8/7d887f93-9e46-460d-b2bc-a20236a3d2b8/IE7MUI-x86-enu.exe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.