Şimdi Ara

internet explorer 7 nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğerki net hızın düşükse kullanma derim. Hızın iyise süper ötesi : )
  • Firefox özellik ve çözümler bakımından oldukça iyi. fakat biraz yavaş. İE7 di nedenini hala anlıyamadığım sebeplerden dolayı kasıyor arkadaşların dediği gibi. Her bir şeyi kapattım güvenlik duvarı hariç kasmaya devam etti. Firefox un açamadığı siteler için ie7 sayfası olarak açan eklentileri var. Adamlar bunu bile düşünmüşler ve daha bir çok özellik. Ben de şu an her ikisi de kurulu fakat sanırım firefox tan artık vazgeçmem imkansız. İE7 ye her an güle güle diyebilirim Keza bir köşede sessiz sedasız duruyor.
  • İE7, FİREFOX tan çok geri kalıyor, bir türlü ısınamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

İE7, FİREFOX tan çok geri kalıyor, bir türlü ısınamadım

Bende Firefox taraftarıyım ama piyasadaki sitelerin büyük bir kısmı Firefox ile uyumlu çalışamıyor. Özellikle form doldururken, flash animasyonlu sayfalarda gezerken çok problem yaşıyorum. Bu nedenle Firefox'u sadece forum gezilerimde kullanmaya başladım :)
  • ben pek sewmedim
  • Şu son bir kaç gündür firefox2 ve operayı da denedim. Maalesef yine en iyisi İE7. Firefox çok ağır. Hız ayarlarını da bulup yaptım çok büyük bir değişiklik olmadı. Şu mause deki scroll tuşunu sık kullanıyorsan firefox tam bir işkence diyebilirim. Opera dersen anlıyamadığım bir şekil de işlemci sıcaklığım on dakika için de 42 dereceden 55 dereceleri gördü. Kaldırdım ve sıcaklık normale döndü. Sonuç İE7.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Şu son bir kaç gündür firefox2 ve operayı da denedim. Maalesef yine en iyisi İE7. Firefox çok ağır. Hız ayarlarını da bulup yaptım çok büyük bir değişiklik olmadı. Şu mause deki scroll tuşunu sık kullanıyorsan firefox tam bir işkence diyebilirim. Opera dersen anlıyamadığım bir şekil de işlemci sıcaklığım on dakika için de 42 dereceden 55 dereceleri gördü. Kaldırdım ve sıcaklık normale döndü. Sonuç İE7.

niyekine
  • 2 defa kurdum ve vazgeçtim. gene eski IE 6.0 ile devam ediyorum.Bazı bankalar IE 7 kabul etmiyor. Ara da sırada IE 7 kendiliğnden kayboluyor. Firefoxa benziyorsa o zaman firefox kullanmak daha mantıklı.Kısaca ben biraz geri kafalıyım. Her yeniliği kabul etmek zorunda değilim. İlla da yenisi olacak diye bir kural da yok.
  • Vista kurmuşken denemiştim, sayfaları IE6'dan bile daha yavaş açıyor.
  • İlk başlarda IE7 sanki hızlı gibiydi ama update lerden sonramı nedendir bir kasılma var sayfa açılışlarında yada bir sayfa açılırken öteki sekmeye geçemiyorum donup kalıyor taki açılmakta olan sayfa açılana kadar, ne billim bir kasıntı var sanki yatakmı yağsız ne
  • IE 7'de ençok önizleme olayını seviyorum. Ne kadar pencere açarsan aç tek tuşla hemen önizleme penceresinden istediğin pencereyi seçebiliyosun...

internet explorer 7 nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.