Arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum, ve internette bazı sayfalarda özellikle de mebbis sayfalarında bazı yerleri açamıyorum. Bazı sitelerde de "Tarayıcınız İlsisWeb tarafından şu an için desteklenmiyor. Tarayıcınızı IE 5.0 veya daha üstüne güncelleyiniz." uyarısını alıyorum. İnternet explorer 9 kullanıyorum ve her türlü güncelleştirmeyi yapmış bulunmatayım. 6,7,ve 8 i sistem kabul etmiyor zaten. Bu sorunu nasıl çözebiirim. Okulda da sık sık karşılaştığım bir sorun. Araştırdım ama pek bir sonuç alamadım. Yardımcı olur musunuz.
ie kullanıcağınıza size tavsiyem mozilla kullanmanız hep daha hızlı hem daha işlevsel ayrıca opera da kullanabilirsiniz
onu da denedim ancak mozila da da şı sorun var. İç sayfalardan bazı yerleri açmıyor. Mesela kullanıcı giriş yapıyor ama menülerdeki açılan sayfalarda başvuru yerlerini açmıyor. O yüzden biz resmi işlemlerde internet explorer kullanıyoruz. xpde sorun yok ancak yeni bilgisayarlarda windows 7 var ve onlarda işlem yapamıyoruz.
peki flash player yüklü mü ve ya son sürümü yüklü mü ?
Evet flash palyer da yüklü. Bazı sayfalarda da sözdüzümü hatası uytarısı alıyyorum. Özellikle play player çalıştıran sayfalarda. Son sürümü yüklü.
IE Menu > Araçlar > Internet Seçenekleri > Gelişmiş > Her komut dizisi hatası için bir hata iletisi göster
bu kısımdaki işareti kaldır.. bunu dener misiniz
o zaten seçili değil. Yine de denedim ama değişen bir şey olmadı
evet virüs programım lisanslı ve güncel. Hiçbir sızıntı geçirmiyor. Sık sık kontrol ediyorum
Sıkıntı nerde acaba düşünüyorum ama mozillada da aynı sıkıntı veriyorsa yazılım sıkıntısı gibi geliyor format atmayı denediniz mi hiç
Sorununuz virüs değil.
Meb vb resmi sitelerin IE9, FF, Opera gibi gelişmiş tarayıcılara uyumlu tasarlanmadığı, daha doğrusu yeni teknolojik web yazılımlarına update edilmediği için sorunlar yaşıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: arescom
Sorununuz virüs değil.
Meb vb resmi sitelerin IE9, FF, Opera gibi gelişmiş tarayıcılara uyumlu tasarlanmadığı, daha doğrusu yeni teknolojik web yazılımlarına update edilmediği için sorunlar yaşıyorsunuz.
peki hocam bu sıkıntıyı bilmiyor mu meb de böyle bi rezillik çekiyor personelleri ben bunu ilk olarak düşündüm ama meb bunu düşünüp tasarlamıştır diye bi kenara bıraktım
Okul bilgisayarları yeni geldi, kendi evimdekine neredeyse her iki ayda br format atıyorum. Şu an başkasının bilgisayarını kullanıyorum ve bu da yepyeni. Bir senedir zaten okulda xp ile idare ediyorduk. Xpde sorun yok. 6,7,8 de çalışıyor. Ancak windows7 olunca eski süürmleri kabul etmiyor. 9 sürümünde de hata veriyor. çözülemeyecek birşey değildir diye düşünüyorum. Okuldaki yeni bilgisayarlarda windows7 yüklü ve farklı sistem yükleyemiyoruz. bundan sonra onalrı kullanacağız.Ama nasıl çözüleceği konuusnda hiçbir çözüm yolu bulamadım.
Sorunu çözdüm. Uyumluluk modunu tıklamam gerekiyormuş. Hiç kullanmamıştım şimdiye kadar. Yardımlarınız için çok teşekür edrim.
En basit sorunlar gözden kaçınca en zor sorunlara dönüşür :))
Evet. ama mebin bunu belirtmesi gerekirdi. Okullarda hantal bilgisayarlar olduğu için şimdiye akdar sorun yoktu. Daha ynei yeni windows 7 lere geçiyoruz. Bunu yazılımla düzeltebilir ya da uayarı verebilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme