Şimdi Ara

İnternet Explorer 11 Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir süre önce internet explorer' a virüs bulaştı silmek için çok uğraştım ve sildim. Daha sonra yüklemeye çalıştım fakat Program Files(x86) ya yüklenmesi gereken İE 10 program files' e yükleniyor İE 11 güncellemesi ise PF(x86) ya yükleniyor galiba. Ayrıca ikisi de çalışmıyor. İE 10' u PF(x86) yada kuramıyorum tıkladığımda direk sistemde yüklü diyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar.

• Arkadaşlar explorer bana lazım konuya el atacak birisi yok mu?
  • windows 7 mi kullanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

windows 7 mi kullanıyosun

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal190387

quote:

windows 7 mi kullanıyosun

Evet.

windows update den çıkmıyor mu
  • quote:

windows update den çıkmıyor mu

Windows update'i kapattım ben ya, zaten bir kaç kez kendim yükleyip güncelleştirme yaptım ama olmuyor. Güncelleştirmeyi kaldırınca Explorer 8(öyleydi galiba ama eski sürüm o kesin) açılıyor (Program Files' ta) ama güncelleştirme yükleyince hiç bir şekilde açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal190387 -- 20 Ekim 2014; 20:15:35 >
  • Firefox - Chrome - Opera gibi çok bilinen 3 alternatif varken uğraşma kardeşim. Ne güzel kurtulmuşsun işte IE'den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Firefox - Chrome - Opera gibi çok bilinen 3 alternatif varken uğraşma kardeşim. Ne güzel kurtulmuşsun işte IE'den.

Kardeş haklısın ama ben öğretmenim Milli Eğitim Bakanlığı' nda e-okul ve benzeri sistemler sadece İE ile çalışıyor mecburuz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal190387 -- 20 Ekim 2014; 22:18:10 >
  • Sisteminiz 64bit olduğundan hem Program Files için (yani 64bit) hem de Program Files (x86) için (yani 32bit) sürümler yüklenir.

Program Ekle Kaldırdan güncellemelerden internet explorer ile ilgili herşeyi kaldırın. Yeniden başlattıktan sonra microsofttan indirdiğiniz kurulumla tekrar deneyin.

64 bit için kurulum dosyası;
    http://download.microsoft.com/download/5/D/C/5DCAC042-9CEB-4BA5-BA67-047AF52108D1/IE11-Windows6.1-x64-tr-tr.exe
  • quote:

Sisteminiz 64bit olduğundan hem Program Files için (yani 64bit) hem de Program Files (x86) için (yani 32bit) sürümler yüklenir.

Program Ekle Kaldırdan güncellemelerden internet explorer ile ilgili herşeyi kaldırın. Yeniden başlattıktan sonra microsofttan indirdiğiniz kurulumla tekrar deneyin.

64 bit için kurulum dosyası;
    http://download.microsoft.com/download/5/D/C/5DCAC042-9CEB-4BA5-BA67-047AF52108D1/IE11-Windows6.1-x64-tr-tr.exe

Hocam dediklerinizden yola çıkarak bir şey yapmaya çalıştım ama olmadı. Her şeyi sildim sonra İE11 32 bit yükledim kabul etmedi. 64 bit yükledim açılmıyor. Acaba İE10 mu gerekli diye düşündüm onun 64 bit olanını yükledim zaten yüklü diyor sorunu anlamadım ya.

• Bahsettiğim işlemleri yapmıyorsunuz herhalde.

Denetim Masasından - Programlar ve Özellikler - Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmından Internet Explorer ile ilgili ne varsa kaldıracaksınız.
    64bit sisteme 32bit IE yükleyemezsiniz. Size 64bit için indirmeniz gereken IE bağlantısınıda verdim.
    Kaldırma işlemlerini bitirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp kurulum yapmayı deneyin.
  • quote:

Bahsettiğim işlemleri yapmıyorsunuz herhalde.

Denetim Masasından - Programlar ve Özellikler - Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmından Internet Explorer ile ilgili ne varsa kaldıracaksınız.
    64bit sisteme 32bit IE yükleyemezsiniz. Size 64bit için indirmeniz gereken IE bağlantısınıda verdim.
    Kaldırma işlemlerini bitirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp kurulum yapmayı deneyin.

Hocam dediklerinizi yaptım ben güncelleştirmeleri kaldırdım nerde ne varsa sildim ama yine aynı şey oldu.
  • Windows + R ile açılan çalıştır kutusuna SFC /scannow komutunu verip kontrol yapmasını sağlayıp dene birde.
  • quote:

Windows + R ile açılan çalıştır kutusuna SFC /scannow komutunu verip kontrol yapmasını sağlayıp dene birde.

Bunu ne şekilde yazacağıma anlam veremedim denedim kombinasyonlarıda ama olmadı galiba bu sorunu çözemeyecem ben.
  • Klavyeden Windows tuşu ile birlikte R tuşuna basacaksınız. Windows dediğim Ctlrl ile Alt tuşları arasında yer alan tuş.
    İmkanınız varsa format ile çözün bu şekilde uğraşmaktan kat kat daha kısa süreceği kesin.
  • quote:

Klavyeden Windows tuşu ile birlikte R tuşuna basacaksınız. Windows dediğim Ctlrl ile Alt tuşları arasında yer alan tuş.
    İmkanınız varsa format ile çözün bu şekilde uğraşmaktan kat kat daha kısa süreceği kesin.

Galiba benim el formata gidiyor. Yapacak bişey kalmadı gibi.
  • Merhaba benim sistemim Win 7 64 bit interner explorer 9 yuklu ama silip int explorer 11 yuklemek istiyorum.
    ama internet explorer 9 silinmiyor.internet explorer 11 hata veriyor.bir turlu cozemedim.

İnternet Explorer 11 Yükleme Sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.