Şimdi Ara

İnternet exploerer sayfa açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarında ie7 dns ve bağlantı hatası verip bağlanmıyor. ama aynı bilgisayarda firefox ve opera ile sayfalar açılıyor. ienin tüm ayarlarını sıfırlardım hatta ie8 bile kurdum aynı. Ayrıca bilgisayarda kaspersky yüklü ve güncel.

Bir yardım edin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlk4n -- 16 Nisan 2008; 16:01:35 >

• kaldırıp tekrar yüklemeyi dene istersen, yapmadıysan tabi.

program ekle/kaldır==>windows bileşenlerini ekle/kaldır kısmına gel oradan ie'nin tikini kaldır ve devam et bu şekilde kaldırmış olacaksınn. daha sonra aynı yere birda ha gel ve ie'yi seç ve bi daha kur.. belki sorunun çözülebilir
  • onu denedim yine aynı sorun oluyor
  • araçlar-internet seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları

burada 3 tane kutucuk göreceksin.hepsinin başlarındaki tickleri kaldır uygula tamam diyerek pencerelerden çık.
    sonra baştan başlat internet explorerı.öyle dene bir de
  • denedim bunu ilk mesajımda da söylemiştim tüm ayarları söylediğiniz şekildede yaptm sorun çözülmüyor
  • Web sayfaları artık görüntülenmiyor ve yüklemeler aniden kesiliyorsa, artık IE'yi yeniden kurmanın zamanı gelmiştir. Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır a şunu yazın.
    rundll32.exe.setupapi,InstallHinfSection.DefaultIn stall.132.%windir%infie.inf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.