Şimdi Ara

internet erişimi olamdan Uzak Masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hemen sadete giriyorum. internet olmadan sadece telefonu hattını ve dahili modemi kulanarak uzak masaüstü erişimi sağlayan bir program arıyorum. yardım ederseniz sevinirim teşkkür ederim. saygılar

• İnternet olmadan yapılabileceğini sanmıyorum.ADSL yoksa Dial-Up kullanırsın.Ama tamamen net olmadan olması için böyle bir hizmeti telekomun sağlaması gerekir.
  • sadece telfon hattı kullanılarak bu yapılıyor ama nasıl oluyor??
  • yokmu bi bilgisi olan
  • uzak yerlerdeki bilgisayarları internet olmadan nasıl yaparım diyorsan bu mümkün değil. bi şekilde 2 bilgisayarı birbirine bağlaman gerekli. adsl olmadan da telefon hattı üzerinden internette bağlanabilirsin bunun içinde telefon kablosunu bilgisyarın dahili modemine takıp ve yanılmıyorsam 145-146 gibi bi numara çevirmen gerekiyor. fakat adsl ye göre biraz yavaş ve pahalı.

ama tabi internetcafe lerdeki gibi bi ağ kurarsan o zaman bilgisayarları istedigin gibi yönetirsin.
  • Biz iki normal bilgisayar arasında yapamadık onu Millet nelerle uğraşıyor Utandındım walla kendimden
  • Modem kullanarak bu işlem yapılabilir arkadaşlar...

Eskiden BBS'ler vardı hatırlarmısınız... Orada tellefon hattını kullanarak bir ikşinin bilgisayarına bağlantı yapılıyordu...

Biraz araştırmak lazım sadece...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet üzerinden yapmak isterseniz bağlantıyı BURADAN bakabilirsiniz. Ayrıca ağ üzerinden bağlanmak içindeki sadece karşıdaki pc nin ip adresini uzak masaüstü programına girmeniz yeterli.
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. adamlar bunu gerçekten yapabiliyor. iki gündür bunu araştırıyorum ama bi türlü bir türlü bulamadım. bulursam buradada yayınlarım.
  • İnterneti kullanmama sebebiniz nedir?Maliyet mi yoksa başka bir sebebimi var?Böyle bir olay varsa bile ben maliyetinin aylık 29 lira olan adsl faturasından ucuz olacağını sanmıyorum.
  • Hocam işletim sistemleri nedir?

Xp de gelen bağlantıları kabul edebilir ve dial up ağ oluşturabilirsin.

BAĞLANILACAK MAKİNADA
    Yönetici hakkına sahip bir kullanıcı oluşturve mutlaka parola korumalı olsun.

Ağ bağlantılarım > Sağ Tık > Özellikler
    Yeni Bağlantı Oluştur > Gelişmiş Bir BAğlantı Kur > Gelen Bağlantıları Kabul Et
    "Modemi seç "> Sanal Özel Bağlantılara izin ver
    "Bağlanacak Kullanıcıları seç" ileri >ileri> son

BAĞLANACAK OLAN MAKİNA

Normal Dial up bağlantı kur telefon numarsı karşı modemin numarasını gir ve kullanıcı adı ve şifreye uzaktaki makinada oluşturduğun kullancı bilgilerini yaz.
    Bağlan dediğinde uzaktaki modem birkaç kez çalınca yanıtlayacak ve bağlantı kurulacak

Bağlantı kulunca bağlantı özelliklerinden Ağ geçidi ip sini görebilirsin bu ip uzaktaki makinanın ip nosu dur bu ip numarasını kullanarak uzak masa üstü yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General -- 29 Kasım 2006; 13:42:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: deyvid35

İnterneti kullanmama sebebiniz nedir?Maliyet mi yoksa başka bir sebebimi var?Böyle bir olay varsa bile ben maliyetinin aylık 29 lira olan adsl faturasından ucuz olacağını sanmıyorum.

dostum internet kullanmama sebebim malliyeti değil veya herhangi bir sebeb değil. evimde adsl bağlantım yok zamanımın büyük bir çoğunluğunu işyerinde geçiriyorum ve ev bilgisayarıma işyerinden ulaşmak istiyorum sadece bunun için adsl bağlatmak istemiyorum....
  • General dostum ilginden dolayı çok teşekkür ederim bunu bi deneyeceğim. teşekkkürler saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.