Şimdi Ara

İnternet Download Menager Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum şu : İnterner Download menager programım serettiğim her videoyu indirmeye çalışıyor. Yani videoya tıklıyorum direk indiriyor. Formattan sonra böyle oldu. Formattan önce videonun sağ üstünde bu videoyu indir diyordu o haline nasıl döndürebilirim ?

• dostum o bende de var seçeneklere git..Tuşlar diye bir seçenek var..Engellemek için falan diyor..Onu indirmek için şu tuşlara basın ı tikleyin.
  • Selam
    Programın otomatik dosya indirme bölümünde nelerin otomatik olarak indirilmesini isterseniz, kendiniz ayarlayabilirsiniz.
    İndirilenler/Seçenekler kısmından girdiğinizde açılan pencereden Dosya Türleri sekmesine gidin ve o menüdeki dosyaları kendinize göre ayarlayın.

Mevcut dosyalar bunlardır.
    3GP 7Z AAC ACE AIF ARJ ASF AVI BIN BZ2 EXE GZ GZIP IMG ISO LZH M4A M4V MKV MOV MP3 MP4 MPA MPE MPEG MPG MSI MSU OGG OGV PDF PLJ PPS PPT QT R0* R1* RA RAR RM SEA SIT SITX TAR TIF TIFF WAV WMA WMV Z ZIP

Bunların içinden istediklerinizi çıkarabilirtsiniz..
    Başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Programın otomatik dosya indirme bölümünde nelerin otomatik olarak indirilmesini isterseniz, kendiniz ayarlayabilirsiniz.
    İndirilenler/Seçenekler kısmından girdiğinizde açılan pencereden Dosya Türleri sekmesine gidin ve o menüdeki dosyaları kendinize göre ayarlayın.

3GP 7Z AAC ACE AIF ARJ ASF AVI BIN BZ2 EXE GZ GZIP IMG ISO LZH M4A M4V MKV MOV MP3 MP4 MPA MPE MPEG MPG MSI MSU OGG OGV PDF PLJ PPS PPT QT R0* R1* RA RAR RM SEA SIT SITX TAR TIF TIFF WAV WMA WMV Z ZIP

Başarılar..

Ben öncekisi gibi olmasını istiyorum videonun sağ üstünde bu video dosyasını indir yazmasını istiyorum
  • sıfırlaman gerekir idm yi sil yeniden kur yada
  • kardeş seçeneklerden otomatik indirmeyi iptal et sorun çözülür
  • Sorunum Çözüldü . İdm Cc nin son sürümünü indirdim düzeldi. Tüm fotuma teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam

Başarılar..

bendede Bu sorun Vardı Sayende Düzelttim Kardeş. Saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.