Şimdi Ara

İnternet download menager indirilen dosyayı bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık çıldırmak üzereyim sorun şöyle ki:

idm bildiğimiz üzre karşıdan yüklenenlere türlere göre dosyalar açıp oraya indiriyor. Ben de C: diskinde yeterli alan kalmadığı için compressed ( sıkıştırılmış) dosya türünün indirme yolunu harici harddiske yönlendirdim işte büyük sorun burda

dosya hariciye iniyor fakat aynı zamanda C diski de şişiyor aynı oranda C de biyere de indiriyor naptım ettim bu indirdiği yeri bulamadım. biraz önce 6 gb büyüklüğünde dosya indirdim c de 15 gb boş yer vardı. dosyalar hariciye inmesine ragmen C de 9 gb kaldı

lütfen yardım edin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İndirdiğin dosya üzerine sağ tıklayıp klasörü aç seçeneğini seçeeseniz dosyanın nereye inmiş olduğunu görebilirsiniz.
  • sağ tıklayıp göster dediğimde hariciye gidiyor sorun yok ama C de biyerde daha var zaten dosya indikten sonra da yaklaşık 5 dakka birleştirmeye uğraşıyor pc
  • hocam windows içindeki temp dosyasına bak..yanlış hatırlamıyorsam ilk önce temp içerisine yüklüyor.. indirme bittikten sonra gösterdiğiniz yola taşıyor.. fakat indirme işlemi herhangi bir sebepten dolayı tamamlanamazsa o zaman temp dosyasında kalıyor..ama sen yinede C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data/IDM yada C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp dosyalarının içlerine bakabilirsin..yanlız gizli dosyaları göster demen lazım..
  • karşıdan yüklenenlere baksan direk oradadır o.yada arama yap dosya adını illaki bulur
  • yok arkadaşlar dosya rar uzantılı iki part şeklinde 6 gb boyutluydu. karşıdan yüklenenlerin komplesi 2 gb su an kullanıcılar//app data/idm klasorlerine de baktım yok
  • İndirmeler > seçenek > kaydet yolunu izledikten sonrahttps://store.donanimhaber.com/ac/b7/90/acb7909d6b005d3c26441b1d5a7332d8.PNG

GENEL ve geçici dizin yollarını aynı yaparsanız sorununuz çözülür sanırım
     İnternet download menager indirilen dosyayı bulamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • havayikoklayanadam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler fakat roaming deki idm klasoru de boş yani kayboldu dosya formatlicam artk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.