Şimdi Ara

İnternet Download Manager Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir idm kullanıyorum.
    Geçen sürüm güncelledim ve bundan sonra sorunlar çıkmaya başladı video sitelerinin çoğunda videoyu otamatik indirmeye kalkıyor indirmeyince browserde oynatmıyor video bulunamadı hatası veriyor.Ayrıca online oyunlara felan girdiğim zaman oyundaki bütün sesleri kaydetmeye çalışıyor kendi kendine sürekli yani sürekli bişeyleri indirmeye çalışıyor benim isteğim dışında bunda bir ayarımı felan oynadık acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Birdaha indirme diyorum gene indiriyor.

• Secenekler/dosya turlerinde yer alan uzantilari otomatik indiriyor uzantiyi silerek duzeltebilirsin.
  • Uzantilatdan degil hocam eskiden yapmazdi bunu bide mesela bi siteyi ayarlardan ekliyorum oto indirme baslatma diye halen indiriyor.
  • Ben mesele pdf arattırırken oraya pdf ekliyodum sitelerdeki bütün pdfleri indirmeye çalışıyodu tahmin ediyorum sizinkide böyle bi durum.
  • servetifun ceza alma bence
  • niçin.sebep? yasak mı bunu paylaşmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm arkadaşlar benimde bi sorunum var. Geçen hafta yanlışlıkla programı güncelledim. Güncellemeden sonra İDM sahte şifre ile kaydedildi gibi bir uyarı vermeye başladı. Programı kaldırdım başka sürümünü yükledim fakat sorunumu gideremedim bana yardımcı olabilecek varmı bu konuda.
  • internetten patch ını bul ve patchlayıp yeniden kaydet olur o zaman
  • 2 gündür denemediğim yol kalmadı bir türlü çözemedim sorunu.

sahte serial numarası nı bir türlü aşamadım.

10 kez silip yeniden kurdum, çeşitli teknikler denedim ancak ıı ıhh olmadı bir türlü.

yok mu bunun bir yol çaresi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.