Şimdi Ara

İnternet Download Manager Programına Alternatif? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
120.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mozilla Firefox'un Flashgot eklentisiyle rahatça videoları indirebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fruko07

    Mozilla Firefox'un Flashgot eklentisiyle rahatça videoları indirebilirsin.

    download helper da var o da çok güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destroy00


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gerek Yok

    Bir zamanlar ben de bu dertten muzdariptim.
    birgün operanın ayarlarını karıştırırken farkettim ki izlediğin her video (nerden izlediğin önemli değil) otomatik olarak iniyor pc ye.
    cache bellekten istediğin uzantıyı yazıyorsun o kaydediyor.

    O günden beri bu programları kullanmaz oldum.
    ek bir programa, eklentiye vs. ye gerek yok hiç.


    internet explorerdada var bu dediğin olay

    dailymotionda oluyormu o ?
  • ORBIT MI IDM MI ?
  • ya arkadaşlar bende idm kullanıyordum ama süresi dolunca indirme yapmıyordu ve sıkıntı oluyordu daha sonra free dowlad manager kullanıyordum çokta mennundum ama şu sıralar video ve film indirmiyor ne oldu acaba yoksa odamı ücretliydi çünkü dili ingilizce olduğu için ücretli olup olmadığı anlaşılmıyor bu konuda bir bilgisi olan varmı bana onlar hangi ücretsiz programları önerirsinin ayrıca flaşget ve orbitte var ama onlar sadece dosya indiriyor video indirmiyor cevaplarsanız sevinirim
  • orbit i önerebilirim sana..kullanmasınıda öğretirim..
  • Real Player indirme yöneticisi değil ama video indirme özelliği var. Kullananlar çok memnunlar.
  • Orbit
  • arkadaşlar selm

    eskiden flashget kullanırdık. linki kontrol etmez ama dosyalarıda coklu baglantı olsada tek parca olarak inerdi.
    sonra idm ye geçtim . idm linkleri kontrol ediyor ama açıkcası dosyaları once farklı farklı kaydediyor sonra birleştiriyor. bu işlem tabiri caizse makinanın anasını aglatıyor.(örn 20 dosya aynı anda 6 parça = 120 birleştirme )

    hem link kontrolu yapan hemde flash get gibi dosyaları tek parca olarak indiren bir program arıyorum. jdonloader bu işi yapıyor mu veya başka hangi programı önerirsiniz...

    simdidien teşekkürler
  • Orbite baktım ilk izlenimlerim olumlu yönde teşekkürler tavsiyeler için..
  • İdm den ben devam ediyorum. kuyruk olayını çözdüm miss. alıyorum dosyaları. bitincede makinayı kapa diyorum oh ne rahat :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jonywayt

    İdm den ben devam ediyorum. kuyruk olayını çözdüm miss. alıyorum dosyaları. bitincede makinayı kapa diyorum oh ne rahat :D

    üstad idm full mu kullanıyorsun...yardımcı olurmusun.... 3birtürlü yapamadım... kuruyorum sahte numarayla kayıt yaptınız kapatılıyor diyor...:S ne yaptysam olmadı ennn sevdiğim program idm :(( diğer orbitle falan youtube dan video indrmyi beceremedim:SS
  • arkadaşlar idm ile bi siteden dosya indirirken net kesildiğinde, net gelince devam edebilme özelliği varmı.Şu sıralar sürekli net kesiliyor 1 dakika sonra tekrar geliyor idm yüklemeyi durduruyor devam etmiyor.daha yeni kullanmaya başladım yardımcı olun lütfen...
  • Arkadaşlar ben indirme yöneticisi olarak Orbit Downloader kullanıyorum. Ancak getit özelliğini ne iede ne de firefoxta kullanamıyorum. Ayarlarda firefox seçili durumda. Ancak Grab++ açınca indirebiliyorum. Ama her seferinde Grab++ açmak istemiyorum. Getit özelliğini kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullanıldığı konusunda bana yardımcı olabilirler mi?
    NOT: Tarayıcıların en son sürümünü kullanıyorum.
  • Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • jdownloader'in yapamadığı yok
  • Ben Orbit için yardım istedim. Öneri istememiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyin93

    Arkadaşlar ben indirme yöneticisi olarak Orbit Downloader kullanıyorum. Ancak getit özelliğini ne iede ne de firefoxta kullanamıyorum. Ayarlarda firefox seçili durumda. Ancak Grab++ açınca indirebiliyorum. Ama her seferinde Grab++ açmak istemiyorum. Getit özelliğini kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullanıldığı konusunda bana yardımcı olabilirler mi?
    NOT: Tarayıcıların en son sürümünü kullanıyorum.

    Orbit'ten mainstream videoları nasıl indiriyorsun merak ettim?ben evvelinde firefox download helper kullanıyordum firefox göçünce onu kullanamamaya başladım.Sonrasında idm ile işimi halledeyim dedim onun da yaklaşık 1 aydır falan kayıt problemi var,onu da o yüzden kullanamıyorum.Alternatif olarak orbit'i önerdiler bir kere falan indirebildim.Sanırım bazı sitelerle uyumlu olmadığından mıdır nedir,çalışmıyor.Amblem çıkmıyo (get it) video izlemeye başladığımda.
    Get it özelliği sanırım bazı sitelerde çalışıyor.Bunu ben de tam olarak çözemedim.Bıraktım önüme gelen siteleri,youtube'da bile çalışmıyor.Şimdi yeni bir yerde gördüm.Get it özelliğinin aktif olacağı tarayıcıları daha kurulum esnasında senden seçmeni istiyor,yanlış hatırlamıyorsam ie ,ile firefox seçeneği vardı,ek tarayıcı veya diğer tarayıcıları seçme gibi bir seçenek var mı ona bakacam.Sana tavsiyem programın ayarlarında "get it"le ilgili ayarlardan ayarlayabiliyorsan oradan ayarlamaya çalış,yok olmuyor kaldır tekrar kur,kurarken önüne gelen ekrandan hangi tarayıcılarda aktif olması gerektiğini sana soracaktır.Ben de benzer sorundan muzdaribim.Yeni jeton düştüüü Sen de böyle bir dene bakalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyin93

    Arkadaşlar ben indirme yöneticisi olarak Orbit Downloader kullanıyorum. Ancak getit özelliğini ne iede ne de firefoxta kullanamıyorum. Ayarlarda firefox seçili durumda. Ancak Grab++ açınca indirebiliyorum. Ama her seferinde Grab++ açmak istemiyorum. Getit özelliğini kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullanıldığı konusunda bana yardımcı olabilirler mi?
    NOT: Tarayıcıların en son sürümünü kullanıyorum.

    Get it butonu'nu illa ki kullanacaksın.Daha az zahmetlisini görmedim.En zahmetsizi bu.Neresi zor geldi anlamadım.Daha öncesinde hiç video indirmek için herhangi bir eklenti ya da program kullandın mı?Benim bildiğim en zahmetsizi firefox'un video download helper eklentisidir.Onda da video izlemeye başladığında mp4 uzantılı,wmv,flv farketmez,hatta sitelerde arka planda çalan müzikleri dahi indirebiliyorsun.Ama bir zahmet düğmesine basıp nereye indireceğini,adını formatını belirle.Bu bile çok büyük nimet idi,taa ki firefox çökesiye kadar.Daha basitini bilmiyorum,en kullanışlısı oydu.




  • Getit özelliğini illaki kullanmak istiyorum veya kullanmakta zorlanıyorum diye bir şey söylemedimki. Zaten programın arayüzü Türkçe. :S Sadece, bu özelliği kullanarak indirme yapabilen arkadaşlar var mı diye sordum. Hatta sitesine bile konu açmıştım ne yazık ki kimse cevap vermedi. Uzun süredir bakmadım. Belki cevap veren olmuştur. Mesajı gönderdikten sonra bakıcam. :) Daha önce hiç eklenti kullanmadım bir tek idm kullanmıştım ama lisanslı olduğu için deneme süresi bitince kaldırmıştım. Sitesine baktığımda bu özelliğin daha önceki bir versiyonda kullanılabildiği gibi bir açıklama vardı. Belki de ben yanlış değerlendirdim. O zaman son sürüme niye bu özelliği eklemişlerki. Bilmiyorum. Neyse önemli değil. Grab++ işimi görüyor. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.