Şimdi Ara

Internet Download Manager [IDM] Kullanma Rehberi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
12
Favori
228.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şu fileserve ve wupload pre olupda sıralı download problemini çözebilen varmı
  • Arkadaşlar ıdm ile onlıne film indirmek istiyorum. Tek partlık olan flmleri indiriyorumda çoklu partlarda pc'nin başında durmam gerekiyor 1. part bittikten sonra 2. 3. bütün partlarda ayrı ayrı ekleme yapıyorum Sizlerden ricam Onlıne film indirmek istedigimde çoklu partları nasıl ekleyebilirim. Saygılar. Haa birde bu işte yeniyim ıdm ile link'li filmleri nasıl indiririiz. Saygılar
  • yahu arkadaşlar bu program indirdiğin part ları örneğin 200 mb lık bi dosyayı 40 kb gösteriyo ve anında iniyo ve içinde de hiç bişi yok bu nasıl iş anlayamadım gitti varmı buna bi çözümünüz.
  • hepinize iyi geceler size bi uzman sorusu. ben de internet downloader programını kurdum sölendiği gibi linkleri eklediğim de 200 mb bi part ı 30 veya 40 kb gibi komik bi büyüklükte gösteriyo ve göründüğü gübü henemde indiriyo içeriğini açtığımda bo gözüküyo. rapid de sadece normal üyeliğim var premium yok alakası olduğunu düşünmüyorum ama bilen biri aydınlatsın şu konuyu da artık bende b programı kullanabileyim.
  • varsayılan tarayıcınız hangısıyle onla uyelıgınıze gırın sonra bılgılerınızı ıdm de kayıt yaptıgın zaman ındırmeye baslayın
  • bütün işlemleri operadan yapıyorum varsayılan tarayıcım da zaten opera. fakat iexplorer le de denedim Aynı sorun var. örneğin videonun altında çıkan bu video yu indir butonunda d aynı olay mevcut. gözden kaçan nedir ki.
  • sorunu ufak ayar değişiklikleri ile çözdüm ilgilenenlere teşekkür ederim.
  • wupload da sorun yaşayan var mı? ekliyorum linki başlıyor indirmeye misal 500mb lık dosyayı 5 dakika sonra boyut 38.75kb oluveriyor .. neden kaynaklanıyor bilen var mı acaba?
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Bende wupload premium üyelik var. IDM' den eşzamanlı indirme sayısını 4 yapıp sırayla dosya indirmek istediğimde; partlardan ilk 4 tanesini indirdikten sonra diğerlerini html olarak indiriyor. En son sürüme güncelledim bugün, yine değişen bir şey yok. Yardımınızı bekliyorum. Gerekirse teamwiever üzerinden yardım alabilirim.
  • Bende wupload aldım lakin pişmanım keşke fileserve alsaydım, çok sorun çıkartıyor

idm ise tam alışamadım wupload ile flashget ikisi bir iyi çalışmadıklarından idm kullanmaya başladım, ama tam olarak kullanmayı beceremedim.

Fakat şunu farkettim 8 MBt/sn bağlantım var Flashget ile 750 -800 kb/sn dosya indirirken idm bu 900-950 arası değişiyor yani bağlantıyı sonuna kadar zorluyor bu yandan sevdim idm'yi ;)
  • Premium Wupload hesabı olan arkadaşlar;
    İDM açsınlar >> Seçenekler >> Site Bağlantıları kısmına
    Wupload premium hesaplarını girsinler, dosya indirirken kolay kolay sorun yaşamazlar

Internet Download Manager [IDM] Kullanma Rehberi
  • arkadaşlar bir videoyu izlemeye çalıştığımda direkt indirme penceresi açılıyor ve sonrasında bu videoyu izleyemiyorum couldnt gibi bişeyler yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  • ayarlarda Tarayılarla ilişkilendirme diye bir ayar var ordan çentikleri kaldır
  • seçeneklerde genelden gelişmiş tarayıcı ilşkilendirmesini kullan işaretini kaldırdım yine olmadı.söylediğini yanlış anlamadıysam.
  • Program sağ alt tarafta çalışıyorsan kapat öyle dene birde
  • denedim yine olmadı pencere açılmaya devam ediyor ve video bulunamadı diyor.
  • İlginç :S
  • pencereyi çarpıdan kapattığımda ıdm bu dosyayı web oynatıcısından engelledi çünkü indirme paneli etkin değil eğer ıdm nin bu tarz içeriği engellemesini istemiyosanız

ayarlardan genel sekmesine gidin tarayıcılardaki ıdm için indirme panelininin yanındaki düzenle tıkla ve web oynatıcıları için otomatik olarak indirmeleri yakala seçeneğini aktif hale getirin diye bi uyarı çıkıyor ama bende böyle bişey yazmıyor sayfadan girdiğimde
  • bu sorunu çözebilecek biri yok mu yaa
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.