Şimdi Ara

''Internet Download Manager'' den anlayanlar Bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun kicks online adli oyunu indirmek icin bu programi onerdiler 6 kat daha hızlı ınıyormus yaklasık ikibucuk saatte indi fakat dosyayı bilgisayara cıkarmam icin sifre istiyor ne yapmam lazım?
    nedir bu sifre olayi kafam karisti?
     ''Internet Download Manager'' den anlayanlar Bakabilirmi?

• İnternet Download Manager ( İdman ) şifre istemez. Göstermek istediğiniz ss imageshack olan sorunlardan dolayı gözükmemekte..

Tahminde bulunmak gerekirse bahsettiğiniz konu winrar ile ilgli. Daha dogrusu dosyayı upload eden kişi.. Dosyayı indirdiğiniz siteye gidin ve orada şifre vermiş olmaları gerekir. Winrar açmaya çalıştıgınızda şifreyi girin ve dosyalarınızı cıkartın...

Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

İnternet Download Manager ( İdman ) şifre istemez. Göstermek istediğiniz ss imageshack olan sorunlardan dolayı gözükmemekte..

Tahminde bulunmak gerekirse bahsettiğiniz konu winrar ile ilgli. Daha dogrusu dosyayı upload eden kişi.. Dosyayı indirdiğiniz siteye gidin ve orada şifre vermiş olmaları gerekir. Winrar açmaya çalıştıgınızda şifreyi girin ve dosyalarınızı cıkartın...

Umarım yardımcı olmuşumdur.

http://www.download.com/Kicks-Online/3000-7474_4-10716699.html
    indirdigim site burada ve suan o sitede sifre falan goremiyorum.
    dosyada %100 diyor ama inmedi bilgisayarima

• Belgelerim - Downloads - Compressed , Programs .. gibi klasörleri kontrol edin dosyanız oralardadır.
  • quote:

Belgelerim - Downloads - Compressed , Programs .. gibi klasörleri kontrol edin dosyanız oralardadır.

Arastirdim ama bulamadim malesef yok
  • İnternet Download Manager açın ve indirilenler bölümüne gelip dosyanın nerede oldugunu öğrennin.. Dosya indiyse o bölümde yer alması gerek.
  • bilgisayarin her tarafını aradım ama dosya gozukmuyor
    C:\Documents and Settings\deniz\Desktop\KicksOnline_Install.exeburası yazıyor dowland managerde ama yok burdada oyle bisey download managerde %100 indini gosteriyor kafayı yıcem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarım - C - Documents and Setting - Kullanıcı Adı - Desktop

birde buraya bakın..
  • Baktım ve yok
    Kotalı kullanıcıyım ve 471mb cope gitti ama oysaki indigini gosteriyor sadece acmak icin resimde gosterdigim gibi sifre istiyor anlamadim nasil bisi
    Okadar Kotayi Cope attim Off
  • Şifre istiyor dediğiniz ekranda o yerler dolu. Tamam diyip ilerlediğinizde ne oluyor ?
  • sayfa kapanıyor

Bu arada artık saat gec oldu uyumam lazım yardımlarınız ıcın tesekkurler siz bu sorun icin onerilerinizi yazin ben yarin bakarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 10 Nisan 2008; 23:38:10 >
  • Sorun dosyada. Bendede bir dosya inince üstüne tıklayınca listede kullanıcı adı ve şifre çıkıyor. Ve sende yazanların aynısı. Ama aç diyince dosyayı açıyor. Sende "AÇ" butonu silik durumda. Ve normalde o buton yarım yüklenmiş dosyalarda gözükmez...
  • Peki dosyayı bilgisayarınızda arattınız mı ???

Başlat - Ara - dosaynın ismi...

Buda olmazsa artık ie ' nin indirme yöneticisi veya FlashGeth ile indirin.. 470 mb öyle çok büyük bir rakam değil. Kotanızı Ey Dsl 2.0 programı ile takıp edin ve dosayı tekrar indirin
  • quote:

Peki dosyayı bilgisayarınızda arattınız mı ???

Başlat - Ara - dosaynın ismi...

Buda olmazsa artık ie ' nin indirme yöneticisi veya FlashGeth ile indirin.. 470 mb öyle çok büyük bir rakam değil. Kotanızı Ey Dsl 2.0 programı ile takıp edin ve dosayı tekrar indirin

Flashget kullanıyordum ama oda artık son zamanlarda sorun yaratmaya basladı bıldıgınız baska programlar varmı?
  • Orbit diye bi program buldum simdi onunla indiricem İşallah busefer olur
  • Offf Ağlamak istiyorum cıldıracam simdi yok boyle bi olay Orbit programi olmadi flashget indirdim buda %94 de dondu artik takıldı ve gene kota cope gitti 1 gb kadar bisi gitti

• İnternet Download Yöneticisi ile indirin. Yani herhangi bir program kullanmayın..
  • gitti 1 gb bundan sonra bisey indiremem internet dowload yonetici nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.