İnternet dondurma işlemi yapıldığında saha dolabındaki port durur mu yoksa türk telekom o portu alıp başkasına verebiliyor mu? Normalde internet aboneliği sonlanmadığı için porta karışılmaması lazım, bu konuda bilgisi olan var mı?
abonelik sürecin devam ettiği için portuna bir şey olmaz
ama hattını dondurdun mu da çok para ödüyorsun
varsayıyorum beş ay dondurdun
taahhüt bitimine beş ay kala seni taahhütsüz fiyattan ücretlendiriyor.
o da faturanı iki katına çıkarıyor.
varsayıyorum taahhütün 13 üncü ayında dondurdun internetini
18 inci ayında tekrar açtın.
24 üncü aya kadar taahhütlü fiyattan kullanıyorsun
ama 5 ay dondurduğun için taahhütün beş ay uzuyor
ama o beşi ay seni taahhütsüz paketten ücretlendiriyor
60 liralık paket 100 liraya çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
abonelik sürecin devam ettiği için portuna bir şey olmaz
ama hattını dondurdun mu da çok para ödüyorsun
varsayıyorum beş ay dondurdun
taahhüt bitimine beş ay kala seni taahhütsüz fiyattan ücretlendiriyor.
o da faturanı iki katına çıkarıyor.
varsayıyorum taahhütün 13 üncü ayında dondurdun internetini
18 inci ayında tekrar açtın.
24 üncü aya kadar taahhütlü fiyattan kullanıyorsun
ama 5 ay dondurduğun için taahhütün beş ay uzuyor
ama o beşi ay seni taahhütsüz paketten ücretlendiriyor
60 liralık paket 100 liraya çıkıyor.
Hocam benim bildiğim 29 tl dondurma ücreti alıyorlar açtırdığında dondurduğun süreyi taahhüt üstüne ekleyip yine taahhütlü fiyattan devam ediyorsun yani 29 tl dışında fazla ödemen olmuyor eğer senin dediğin gibi ise hiç mantığı yok bu işin.
Man Of Earth
kullanıcısına yanıt
Kampanyalı aboneyim, indirim dönemindeyim ve hat dondurma işleminden yaralanabilir miyim?
Kampanyalı aboneliklerde indirim döneminde hat dondurma yapılabilmektedir. Ancak, bu durumda hat dondurma işlemi yapmış abonelerin taahhüdünün sona erme tarihine, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ekleme yapılır. Ekleme yapılan bu dönemde, abone indirimli ücretten değil, yürürlükteki tarifeden ücretlendirilecektir.
Örneğin, kampanyası 01 Ocak 2014'de bitecek bir abonenin, indirim döneminde 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, taahhüt sona erme tarihi 01 Mart'a ertelenecektir. Hat dondurmada ay değil, gün hesabı yapılmaktadır.
Kampanyalı aboneyim, indirim dönemindeyim ve hat dondurma işleminden yaralanabilir miyim?
Kampanyalı aboneliklerde indirim döneminde hat dondurma yapılabilmektedir. Ancak, bu durumda hat dondurma işlemi yapmış abonelerin taahhüdünün sona erme tarihine, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ekleme yapılır. Ekleme yapılan bu dönemde, abone indirimli ücretten değil, yürürlükteki tarifeden ücretlendirilecektir.
Örneğin, kampanyası 01 Ocak 2014'de bitecek bir abonenin, indirim döneminde 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, taahhüt sona erme tarihi 01 Mart'a ertelenecektir. Hat dondurmada ay değil, gün hesabı yapılmaktadır.
ben bunu btk ya yazıyorum sürekli ama kimse sallamıyor.
o yüzden turknet beğenmedin mi kapat gitsin taahhut yok bir şey yok
İşte hocam Turknet 1 ay internet sinyali veremedi mecbur vodafone geçtim 2 yıl taahhüt tek avantajlı yönü sabah 7 akşam 7 kota sınırı yok + tablet veriyor 60 TL dükkan paketi bireysel olarak aldık oluyormuş. Türk telekom 50 Gb 8 mbps için 57 TL 24 ay taahhüt istedi bu paketle günde 50 gb indirsem diğer gün 12 saat kota olmuyor bana en uygun bu geldi bu taahhüt olayı resmen saçmalık tüketici bu ülkede sömürülecek kişi olarak bakılıyor.
Türknet kullanıyorum taahhüt yok Türknet müşteri hizmetleri de internet dondurulduğunda port yerinde duruyor diye bilgi verdi. İnternet ilerde lazım olacaksa dondurmak daha iyi o zaman hem port sorunu olmaz hem de tekrardan abonelik işlemleriyle uğraşılmaz.
Oyun oynamam, fazla video da izlemem yine de internet sınırsız olduğunda insan zamanını biraz boşa harcayabiliyor. Bu yüzden interneti dondurmayı düşünüyordum vazgeçtim. Gerçi interneti kapatmak çözüm değil, mobilden nete girenler de zamanını boşa harcayabilir. İnsan iradesiyle zamanını verimli kullanabilir, bu şekilde internet kullanımı kontrol altına alınabilir. Daha önce turkcelin yıldız paketini kullanıyordum aylık 35-40 tl gidiyordu ve internet su gibi bitiyordu. Şimdilik türknet kullanmaya devam edecem, ilerde iptal ederim ya da dondururum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme