Şimdi Ara

İnternet Dondurulduğunda Port Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet dondurma işlemi yapıldığında saha dolabındaki port durur mu yoksa türk telekom o portu alıp başkasına verebiliyor mu? Normalde internet aboneliği sonlanmadığı için porta karışılmaması lazım, bu konuda bilgisi olan var mı?

• abonelik sürecin devam ettiği için portuna bir şey olmaz

ama hattını dondurdun mu da çok para ödüyorsun

varsayıyorum beş ay dondurdun

taahhüt bitimine beş ay kala seni taahhütsüz fiyattan ücretlendiriyor.

o da faturanı iki katına çıkarıyor.

varsayıyorum taahhütün 13 üncü ayında dondurdun internetini

18 inci ayında tekrar açtın.

24 üncü aya kadar taahhütlü fiyattan kullanıyorsun

ama 5 ay dondurduğun için taahhütün beş ay uzuyor

ama o beşi ay seni taahhütsüz paketten ücretlendiriyor

60 liralık paket 100 liraya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

abonelik sürecin devam ettiği için portuna bir şey olmaz

ama hattını dondurdun mu da çok para ödüyorsun

varsayıyorum beş ay dondurdun

taahhüt bitimine beş ay kala seni taahhütsüz fiyattan ücretlendiriyor.

o da faturanı iki katına çıkarıyor.

varsayıyorum taahhütün 13 üncü ayında dondurdun internetini

18 inci ayında tekrar açtın.

24 üncü aya kadar taahhütlü fiyattan kullanıyorsun

ama 5 ay dondurduğun için taahhütün beş ay uzuyor

ama o beşi ay seni taahhütsüz paketten ücretlendiriyor

60 liralık paket 100 liraya çıkıyor.

Hocam benim bildiğim 29 tl dondurma ücreti alıyorlar açtırdığında dondurduğun süreyi taahhüt üstüne ekleyip yine taahhütlü fiyattan devam ediyorsun yani 29 tl dışında fazla ödemen olmuyor eğer senin dediğin gibi ise hiç mantığı yok bu işin.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Kampanyalı aboneyim, indirim dönemindeyim ve hat dondurma işleminden yaralanabilir miyim?

Kampanyalı aboneliklerde indirim döneminde hat dondurma yapılabilmektedir. Ancak, bu durumda hat dondurma işlemi yapmış abonelerin taahhüdünün sona erme tarihine, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ekleme yapılır. Ekleme yapılan bu dönemde, abone indirimli ücretten değil, yürürlükteki tarifeden ücretlendirilecektir.

Örneğin, kampanyası 01 Ocak 2014'de bitecek bir abonenin, indirim döneminde 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, taahhüt sona erme tarihi 01 Mart'a ertelenecektir. Hat dondurmada ay değil, gün hesabı yapılmaktadır.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sss/sayfalar/hat-dondurma.aspx

burada öyle yazıyor

• quote:

Kampanyalı aboneyim, indirim dönemindeyim ve hat dondurma işleminden yaralanabilir miyim?

Kampanyalı aboneliklerde indirim döneminde hat dondurma yapılabilmektedir. Ancak, bu durumda hat dondurma işlemi yapmış abonelerin taahhüdünün sona erme tarihine, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ekleme yapılır. Ekleme yapılan bu dönemde, abone indirimli ücretten değil, yürürlükteki tarifeden ücretlendirilecektir.

Örneğin, kampanyası 01 Ocak 2014'de bitecek bir abonenin, indirim döneminde 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, taahhüt sona erme tarihi 01 Mart'a ertelenecektir. Hat dondurmada ay değil, gün hesabı yapılmaktadır.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sss/sayfalar/hat-dondurma.aspx

burada öyle yazıyor

Evet araştırdım dediğiniz doğru ve inanılmaz saçma bir sistem.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    o yüzden taahhüt imzalamak turk telekom gibi bir şirkette çok riskli

bu adamların Allah korkusu yok. Herkesin bu taahhüt olayını btk ya yazması gerekiyor

ama kimse yazmıyor

60 lira ödediğin bir abonelikte beşinci ay iptal ettin diye 350 lira ceza bedeli çıkarılabilir mi

zaten beş ay boyunca 300 lira fatura ödemişin şirket sana 24 ay taahhüt verdin diye faturanını yarı yarıya indiriyor güya

ama yaptığı şu

60 liralık paketi 100 liraya çıkarıp 24 ay taahhütle 55 liradan veriyor yersen.

ben bunu btk ya yazıyorum sürekli ama kimse sallamıyor.

o yüzden turknet beğenmedin mi kapat gitsin taahhut yok bir şey yok
  • quote:

o yüzden taahhüt imzalamak turk telekom gibi bir şirkette çok riskli

bu adamların Allah korkusu yok. Herkesin bu taahhüt olayını btk ya yazması gerekiyor

ama kimse yazmıyor

60 lira ödediğin bir abonelikte beşinci ay iptal ettin diye 350 lira ceza bedeli çıkarılabilir mi

zaten beş ay boyunca 300 lira fatura ödemişin şirket sana 24 ay taahhüt verdin diye faturanını yarı yarıya indiriyor güya

ama yaptığı şu

60 liralık paketi 100 liraya çıkarıp 24 ay taahhütle 55 liradan veriyor yersen.

ben bunu btk ya yazıyorum sürekli ama kimse sallamıyor.

o yüzden turknet beğenmedin mi kapat gitsin taahhut yok bir şey yok

İşte hocam Turknet 1 ay internet sinyali veremedi mecbur vodafone geçtim 2 yıl taahhüt tek avantajlı yönü sabah 7 akşam 7 kota sınırı yok + tablet veriyor 60 TL dükkan paketi bireysel olarak aldık oluyormuş. Türk telekom 50 Gb 8 mbps için 57 TL 24 ay taahhüt istedi bu paketle günde 50 gb indirsem diğer gün 12 saat kota olmuyor bana en uygun bu geldi bu taahhüt olayı resmen saçmalık tüketici bu ülkede sömürülecek kişi olarak bakılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Türknet kullanıyorum taahhüt yok Türknet müşteri hizmetleri de internet dondurulduğunda port yerinde duruyor diye bilgi verdi. İnternet ilerde lazım olacaksa dondurmak daha iyi o zaman hem port sorunu olmaz hem de tekrardan abonelik işlemleriyle uğraşılmaz.

Oyun oynamam, fazla video da izlemem yine de internet sınırsız olduğunda insan zamanını biraz boşa harcayabiliyor. Bu yüzden interneti dondurmayı düşünüyordum vazgeçtim. Gerçi interneti kapatmak çözüm değil, mobilden nete girenler de zamanını boşa harcayabilir. İnsan iradesiyle zamanını verimli kullanabilir, bu şekilde internet kullanımı kontrol altına alınabilir. Daha önce turkcelin yıldız paketini kullanıyordum aylık 35-40 tl gidiyordu ve internet su gibi bitiyordu. Şimdilik türknet kullanmaya devam edecem, ilerde iptal ederim ya da dondururum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.