Şimdi Ara

internet cafeciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar akınsoftun cafeplus programın içindeki bazı resimleri değiştirmenin bir yolunu bilen varmı

• yani ben onu kullanmadım ama genel olarak sana şunu söyliyebilirim.

aynı boyutlarda bir başka resim ile değiştirirsen sorun olacağını sanmam..
  • aynı boyutun yanı sıra,
    SANIRIM , PROGRAM KLASORU ICINDE(RESMİN ADRESİ VE ADI.UZANTISI NE İSE) AYNI YERE VE AYNI ISIM.UZANTI İLE YAPMAYI DENERSEN BAŞARILI OLABİLİCEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM...
  • resım dosyasını bul.aynı boyutlarda bı resım ıle takas yap.bısı olmas..ama boyutları ve buyuklugu aynı olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turqie

aynı boyutun yanı sıra,
    SANIRIM , PROGRAM KLASORU ICINDE(RESMİN ADRESİ VE ADI.UZANTISI NE İSE) AYNI YERE VE AYNI ISIM.UZANTI İLE YAPMAYI DENERSEN BAŞARILI OLABİLİCEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM...

dostum kesttiğim şeyde oydu zaten. arif olan anlar
  • istediğin gibi değiştirebilirsin boyutu falan önemli değil ayrıca son sürümlerinde kendi yaptığın flash animasyonları dahi kullanabilirsin

Yalnız ayarlardan yolunu göstermelisin

Edit: dosya adı falan fark etmez istediğin yerden istediğin jpg yada flash dosyasının yolunu gösterebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webche -- 27 Aralık 2004, 21:33:29 >
  • arkadşım bu akınsoftun cafeplus programını nereden bulabilirim indirebileceğim bir site var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bedava internet
    15 yıl önce açıldı
    Fiber İnternet Paylaşımı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.akinsoft.com dan bulabilirsin
  • Akınsoft'un bana göre en iyi sürümü s5.27 dir hiç bir problem cıkartmaz canavar gibidir yeni cıkan sürümlerine 1000 basar kullanacak olanlara tavsiyem kesinlikle s5.27 dir.
  • Şu an en iyi sürüm bence 6.19 sıfır hatalı ve çok iyi çalışıyor daha üst sürümü mevcut ama bu daha başarılı, ayrıca eski sürümleri kullanırsanız pc leri serverden izliyemez ve görsel hareketli full kontrol edemezsiniz bilginiz olsun...
  • lisanslı isen akın softa sor adamlar teknik destek veriyorlar
  • lisanssızda kullanılıyor mu çok büyük cezaları var kim cesaret ediyor bu olaya
  • ayrıca internet cafeler için kullanabileceğim bundan başka yapımcısı farklı olan programlar var mı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: webche

Şu an en iyi sürüm bence 6.19 sıfır hatalı ve çok iyi çalışıyor daha üst sürümü mevcut ama bu daha başarılı, ayrıca eski sürümleri kullanırsanız pc leri serverden izliyemez ve görsel hareketli full kontrol edemezsiniz bilginiz olsun...

6.23 var bende ama ben hiç memnun kalmadım.ekranları göremiyorsun ve pc lere verdiğin ip numaralrında sonradan garip şekilde bazı makinalar nete girmiyor.ama kaldırıp easycafe kurduğum an herşey süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener

quote:

Orjinalden alıntı: webche

Şu an en iyi sürüm bence 6.19 sıfır hatalı ve çok iyi çalışıyor daha üst sürümü mevcut ama bu daha başarılı, ayrıca eski sürümleri kullanırsanız pc leri serverden izliyemez ve görsel hareketli full kontrol edemezsiniz bilginiz olsun...

6.23 var bende ama ben hiç memnun kalmadım.ekranları göremiyorsun ve pc lere verdiğin ip numaralrında sonradan garip şekilde bazı makinalar nete girmiyor.ama kaldırıp easycafe kurduğum an herşey süper.

Haklısın 6.19 dan sonrası fazla özellik kazandırıldığı için hatalı şimdilik bu versiyonu en güzeli
    Easycafe ye gelince, Benim testlerimden geçemedi Fazla baste kaçmış cafe kontrol deyince cafe ile her hizmeti verebilmeli diye düşünüyorum ek prg lar kurduktan sonra hiç bir anlamı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.