Şimdi Ara

internet cafe için yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar elimde 3 senelik kullandığım intel işlemcili sistemler var o zmnlar baya ucuz bir sistem toplamıştık masraf olmasın die ama müşteri kitlem internet kullanıcısından oyun kullanıcısına doğru bir değişim yaşıyor o yüzden LEON-X abimizden ekran kartı ve kasa+psu önerisi aldım ama elimdeki işlemci ile performansı nasıl olur die kafamı kurcaladı o yüzden size sormak istedim

elindki işlemçi:
    intel pentium dual core e5200

anakart:
    asus p5kpl-am se

+

LEON-X abimizin önerdiği ekran kartı ile kasa

HD5750 ekran karrtı
    ile
    Akasa Genesis 450W Mid-Tower Siyah Kasa

sizce nasıl
    oyun performansında bir aksaklık olurmu önümdeki bir 2-3 sene daha beni oyun acısından idare edermi acaba önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyoum ???

• İdare etmesi oyunların hangi detaylarda oynandığına bağlı.

Orta ayarlarda en az 2 sene gider diye düşünüyorum. Alabiliyorsanız Vatan indiriminden 260 Liraya 6850 alın daha uzun süre götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

İdare etmesi oyunların hangi detaylarda oynandığına bağlı.

Orta ayarlarda en az 2 sene gider diye düşünüyorum. Alabiliyorsanız Vatan indiriminden 260 Liraya 6850 alın daha uzun süre götürür.

öncelikle yorumunuz için teşekkürler
    hd 6850 baktım baya sağlam bir kart ama böle eski bir sistemde böle iyi bir kart almak biraz insanıı içten içe bozuyor amacım 2-3 sene daha idare ettirip kasaları toptan satıp yeni amd işlemcili sistem toplamak

sizce önerilen ekran kartı ile işlemci bir problem cıkarırmı oyun performansı acısından ???
  • Hangi oyunların hangi detaylarda oynanacağına bağlı bir durum.

Cod, Pes, Fifa gibi oyunlar oynanıyorsa ağırlıklı olarak yani 5750 yeterli gelir.

Ekran Kartlarını çok zorlayan oyunlarda ise detay düşürürsünüz olur biter
  • quote:

Hangi oyunların hangi detaylarda oynanacağına bağlı bir durum.

Cod, Pes, Fifa gibi oyunlar oynanıyorsa ağırlıklı olarak yani 5750 yeterli gelir.

ewet orasıda var genelde internet cafede oynan oyunalr diğelim gta4 ü falan iyi bir cözünürlükte oynatsın kasmadan yeter acıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinopiii

quote:

ewet orasıda var genelde internet cafede oynan oyunalr diğelim gta4 ü falan iyi bir cözünürlükte oynatsın kasmadan yeter acıkcası..

Konu GTA 4 olunca iş karışık :)

Optimizasyonu hiç iyi olmayan bir oyun. Ben zamanında 512MB 4850 + Core 2 E6750 ile orta ayarlarda oynayabilmiştim.

Monitörlerin çözünürlüğü nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Ekim 2012; 14:29:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinopiii

quote:

Konu GTA 4 olunca iş karışık :)

Optimizasyonu hiç iyi olmayan bir oyun. Ben zamanında 512MB 4850 + Core 2 E6750 ile orta ayarlarda oynayabilmiştim.

Monitörlerin çözünürlüğü nedir ?

cözünürlük 1280x1024 de kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta ayarlarda oynatır o zaman. Bellek de 2GB dan az değilse sorun olmaz.
  • quote:

Orta ayarlarda oynatır o zaman. Bellek de 2GB dan az değilse sorun olmaz.

bellek 2 gb + 2 gb daha almayı planlıyorum sorun yaratmaz heralde ??
  • 4GB Bellek gayet iyidir sorun olmaz. Oyun sisteminde 4GB bellek olması gerek zaten
  • quote:

4GB Bellek gayet iyidir sorun olmaz. Oyun sisteminde 4GB bellek olması gerek zaten

cok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.