Şimdi Ara

internet cafe için sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet cafe için maximum 800dolar+kvd lik internet cafe için oyun sistemi topluyacağız.800 doların içine kamera mikrofon falan herşey dahil olcak.bu makineler oyun için olucak yani hiçbir oyunda sorun çıkarmaması lazım önerilerinizi bekliyorum arkdaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucel -- 12 Aralık 2005, 17:58:28 >

• www.markom.com.tr ... bir incele.. cafe lere uygun çözümler var..
    veya demonte pc leri incele
  • bence en az 512 ram ve en az olark 9600 pro gibi bi ekran kartı alman gerek

ayrıca kafede görüntüde önemli olduğundan lcd monitör ve ferah bi ortam olmasına özen göster....

kolay gelsin
  • p4 2.4 ve fiyat açısından uygun bir lcd monitör diorm ben arkadaşlar dier donanimlar nasıl olmalı acaba ??
  • lcd monitör zaten 300-400$ donanıma bi şey kalmaz. p4 2.4 yerine Amd 3000+ Venice alır hem fazla fiyat farkı yok (son olarak 135$ olacak deniyordu) hemde 2.4 ü bine katlar
  • ewt arkdaşım daha mantıklı :) ekran kartına çok takıldım ya ne almalı acaba cafe için :S
  • arkadaşlar ben söle bir sistem topladım nasıl sizce
    AMD - ATHLON 64 3000+ 939 VENICE - 158.0000 USD + KDV
    MSI - K8N NEO2-FX - 75.0000 USD + KDV
    FLY - 512 MB 400 - 38.0000 USD + KDV
    MSI - RX9550-TD128 - 64.0000 USD + KDV
    SEAGATE - 80 GB - 58.0000 USD + KDV
    SAMSUNG - 793DF - 127.0000 USD + KDV
    cd-rom - 15 + KDV
    FDD - 7 USD + KDV
    atx kasa 350W - 30 USD + KDV
    MICROSOFT - SET - 23 USD + KDV
    APACHE - AWC-550 webcam - 21 USD + KDV
    microfon 10 dolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500TL İNTERNET AMAÇLI PC !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: editortr

arkadaşlar ben söle bir sistem topladım nasıl sizce
    AMD - ATHLON 64 3000+ 939 VENICE - 158.0000 USD + KDV
    MSI - K8N NEO2-FX - 75.0000 USD + KDV
    FLY - 512 MB 400 - 38.0000 USD + KDV
    MSI - RX9550-TD128 - 64.0000 USD + KDV
    SEAGATE - 80 GB - 58.0000 USD + KDV
    SAMSUNG - 793DF - 127.0000 USD + KDV
    cd-rom - 15 + KDV
    FDD - 7 USD + KDV
    atx kasa 350W - 30 USD + KDV
    MICROSOFT - SET - 23 USD + KDV
    APACHE - AWC-550 webcam - 21 USD + KDV
    microfon 10 dolar

CPU yu çok pahalıya alıyorsun
    AMD Athlon 939 3200 172$
  • oyunlarda sorun çıkarmasın diyorsun ama o ekran kartı ne öyle!!!!
    oyun ekran kartına bakar. anakart içinde biraz daha iyi bir tane seç(daha pahalı olacak ama bence epox al)
    flopy i her makinaya alma bir tane senin makinada olsun ağ bağlantısından atacağını atar zaten oraya
  • peki ekran kartı ne tavsiye edersniz agp adam akıllı kart bulamadım sadece winfast 6600 gt var oda çok pahalı kaçıcak gibi geldi bana.birde epox un hangi modelini seçmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucel -- 13 Aralık 2005, 14:40:33 >
  • sistemlerden floppy ve cdroomları çıkar ethernetli anakart seç
    flopy ve cd rooma hiç ihtiyacın olmaz parana yazık ana makinada bir writer ve bir cdroom al bir tande cdroom extra onu seyyar kullan sorun olursa ve sistem kurup ghost yapcağında kullanırsın

bir kafeci olarak söylüyorum

ayrıca monitor konusunda lcd yada crt olması tamamen hizmet edeceğin kesime göre karar ver mahalle araında çolukçocuk gelecekse lcd alma yok eğer elit ve teişkin bir kesime hitap edceksen lcd al

ekran kartın iyi olsun acıma en az 3 yıl kullancaksın onu ramler 1 yıl 512 yeter tek al ama
    bir süre sonra para kazanınca 512 daha alırsın 1024 olur ihtiyacın da o zaten 1 yıldan sonra
  • pclere en az 80 gb al yeni oyunlar 3-4 gb yer kaplıyor ana makinanda 120-160 olsun çünkü mp3 film ve oyun arşivin olacak ayrıca kulaklıklı mikrofan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolunay -- 13 Aralık 2005, 15:53:36 >
  • arkadaşlar bu cafe benim için değil bir tanıdık için ben sistem kurucam.onlar uygun fiyatlı bir sistem istiyorlar 1 yıl idare etsin onları yeter.onun için 6600gt yada epox almayı mantıklı bulmadım cd-rom işlerine gelince ben olsam sorun olmaz ama adamlar bilgisayardan anlamıyor onun için hepsine cd-rom ve floopy yazdım.
  • kardeş 1 senelik sistemi napıcaklar 1 sene sora kapatıp gidicek ler mi bence bu paraya kurulacak bi sistem onları fazla götürmez.bende bu aralar kafemdeki sistemi değiştirmeyi düşünüyorum eğer oyun oynatmayı düşüyorlarsa iyi bi ekran kartı ve anakart almalılar, en az amd 3000 venice almalılar diecem ama onuda bu ara bulmak zor. benim demem o ki eğer bu işi uzun süre yapıcaklarsa iyi bi sitem toplayıp 3 4 sene arkaya bakmamaları onlar ici daha mantıklı olucaktır....
  • ben
    p43.0 ( fiyatı tam olarak bilmiom)
    512 ram
    ekran kartında bilgim yoq ne koymalıyım acaba
    lcd monitör olmassa olmaz malesef uygun bir lcd monitör istiorm

kulaklı micrafon cafe için dayanaklı bişi olcak cafelerin en büyük problemlerinden biri kulaklık

ne dersiniz bu sistemin devamı nasıl olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybart -- 14 Aralık 2005, 21:06:21 >
  • Sağlam kulaklıklı microfon isitiyorsanı tecrübelerimle sabittir COSONIC CD-m760 marka ve modelli kulaklık seçinterntte ve teknosada mevcut neden sağlamdiye sorarsanız ses ayar düğmesi kabloüzerinde değil kulaklıküzerinde doğal olarak kopma olayları olmuyor kabloda hiçbir ek olmadığı için daha uzun süre dayanıyor.

Size tavsiye kabloüzerinde ses ayarlı kulaklık almamamya çalışın yılda 3 defa kulaklık seti değiştirirken 1 e düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolunay -- 14 Aralık 2005, 22:16:07 >
  • 800 dolara git ps2 al.. ne bilgisayarı şaka mi ediyon.sen hiç kafe falan açma o paraya.
    alacaksan adam gibi bilg. alacan,millet oynasın , call of duty2 yi oynatmayan cafe ile işim olmaz arkadaş.. yallah...

• quote:

Orjinalden alıntı: ahrimar

800 dolara git ps2 al.. ne bilgisayarı şaka mi ediyon.sen hiç kafe falan açma o paraya.
    alacaksan adam gibi bilg. alacan,millet oynasın , call of duty2 yi oynatmayan cafe ile işim olmaz arkadaş.. yallah...

Varsa bir fikrin yaz yoksa en azından birazdaha nezaket lütfen

• saol Dolunay arkadaşlar ben sadece önerilerinizi beklyorum benim en çok takıldığım notka anakart ve ekran kartı kısmı yardımcı olursanız seviniriim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.