Şimdi Ara

İnternet cafe için İntel mi amd mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşlemci fx-4100, ekran kartı hd 6790, anakart olarak asus m5a serisini tercih edebilirsiniz
  • Paran varsa intel.
    Paran yoksa amd
    Fiyat/Performans yine amd, bence.
  • Buraya gelip şunu al bunu al demeyeceğim ama internet kafeleri iyi gözlemlemiş birisi olarak (adeksten sokak arasında sempron makina kullanan kafeye kadar gezdim dolaştım) şunları söyleyeceğim.

parça seçiminizde müşterileriniz istekleri daha önemli olmalı mesela kafenizde genel olarak düşük sistem isteyen online oyunlar oynanıyorsa abartmayın basit bir sistem bile yeterli olur.
    Kesinlikle phenom almayın kendimde kullandığımdan biliyorum stok fanları fazla gürültülüdür ve uzun süreli çalışmada çok çabuk yıpranıyor fx4100 tercih edilebilir fazlası zaten üst düzey bir kafe kurmuyorsanız gereksiz.(cool and quiet gibi teknolojileri kesinlikle açın ve kullanın tüm makinalarınızda)
    kafede mutlaka klima olmalı hem müşterilerinizin rahatı hemde bilgisayarlarınızın sorunsuz olması açısından
    çevre donanımına önem vermelisiniz sağlam malzemeli bileşenler tercih edin yoksa sık sık yaptığınız 5-10tl'lik masraflar aldığınız şuncağazcık karı da alır götürür.
    anakart olarak çok üst düzey modeller ve chipsetler tercih etmeyin sizin ne stabil oc ne de usb 3.0 sata 3 gibi teknolojilere ihtiyacnız var sadece kaliteli malzemeden yapılmış olmalı ve ihtiyaçlarınızı karşılamalı.
    monitörlerinizin 19" olduğunu söylemişsiniz 19"(1440*900 veya 1366*768) bir monitörde 6850 bile size full grafik ayarlarında oyun oynatabilir.
    güç kaynaklarınızı en uygun fiyata en yüksek verimliliği verecek şekilde seçin çünkü elektirik kesinlikle ucuz bir şey değil hele ki bir internet kafe için fatura son derece önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 7 Temmuz 2012; 3:27:57 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.