Şimdi Ara

İnternet Cafe için İdeal Bir Sistem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XnoX

quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

ah ah o paraya ne guzel sistem toplanirdi yazik olmus hatayi burdakileri dinlememekle yaptin.
    6 ay sonra isin icine girince moralin bozulcak.

işin içine girerken ne gibi ?

Anladığım kadarıyla pc donanımından çok fazla anlamıyorsun cafeyi açtıktan 6 ay sonra bu işlerle haşır neşir olucaksın.Sonra buradaki tavsiyelerde ne kadar haklıymış arkdaşlar diyeceksin.
    Gt 630 çoğu oyunu low- medium seviyesinde oynatır.Online oyuncularda sıkıntı çıkarmaz.
    Ama ps4 geldiğinde 1 sene içinde o ekran kartı hiçbir işe yaramayacak.

En azından vatandan gidin değiştirin aldıysanız 4850 falan alın çok daha iyi karttır elinizdeki karta göre.

• quote:

quote:

quote:

ah ah o paraya ne guzel sistem toplanirdi yazik olmus hatayi burdakileri dinlememekle yaptin.
    6 ay sonra isin icine girince moralin bozulcak.

işin içine girerken ne gibi ?

Anladığım kadarıyla pc donanımından çok fazla anlamıyorsun cafeyi açtıktan 6 ay sonra bu işlerle haşır neşir olucaksın.Sonra buradaki tavsiyelerde ne kadar haklıymış arkdaşlar diyeceksin.
    Gt 630 çoğu oyunu low- medium seviyesinde oynatır.Online oyuncularda sıkıntı çıkarmaz.
    Ama ps4 geldiğinde 1 sene içinde o ekran kartı hiçbir işe yaramayacak.

En azından vatandan gidin değiştirin aldıysanız 4850 falan alın çok daha iyi karttır elinizdeki karta göre.

Evet Pek Anlamiyorum, Ama 15 Gün içinde Memnun Kalmaz isen Değiştirim Dedi Ekran Kartini
    Yada Şimdi Hemen Direk Ekran Kartinimi Değiştirelim napalim?

• quote:

Mümkünse değiştirin, Vatan elindeki stok fazlasını size satmış.

nVidia tarafında GTX650 AMD de ise en az 7770 alın.

Daha üstüne çıkabiliyorsanız 6850 alın.

şu kartı al oyun oynatır adam akıllı.
    Birde hafta sonu indirimini bekle öyle al %25 indirim yapar her hafta sonu vatan bilgisayar.

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Sistem Yukarda Yazio, Hangi Daha Performansli olur acaba?
    Fiatı yüksek olmasinda bu karti değiştirelim gözümden cikti walla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Sistem Yukarda Yazio, Hangi Daha Performansli olur acaba?
    Fiatı yüksek olmasinda bu karti değiştirelim gözümden cikti walla

en kötü 6850 yada 7770 olmalı verdiğin paraya göre...

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7770-1gbd5-dh-hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60400

bunlara pahalı dersen de arkadaş demiş zaten...

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11132-58-20g-hd4850-gddr3-1gb-256b-ati-radeon-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 11 Aralık 2012; 14:59:48 >

• Merhaba $unun Fiati Uygun olablir ASlinda
    SAPPHIREHD4850 GDDR3 1GB 256B ATI Radeon DX10.1 Ekran Kartı
    Bununlami değiştireyim napayim :S
    Yada $unuda yapabilirz eğer yüksek sekilde perfermons alabilceksek
    POWERCOLORHD6850 GDDR5 1GB 256Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnoX -- 11 Aralık 2012; 18:57:24 >

• ihtiyacın ekran kartı dostum

4850'e bu saatten sonra para verilmemeli .

en kötü gidin şunu alın :http://www.netsiparis.com/detay/12831025018/HIS-HD-5750-ICOOLER-IV-EKRAN-KARTI-1GB--128BIT--GDDR5-NATIVE-HDMI-DUAL-DL-DVI-DISPLAY-PORT 4850den iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Aralık 2012; 19:20:57 >

Bu konuyu incele derim.Vallahi ben dahil kıskandım yani

Orijinalden alıntı: Hirotaro

4850 mi o ne yaa ? Seneye oyunları açmamaya başlarsa görürsünüz . SM 5.0 diye tutturmaya başlarsa çöp kart aldığınızın en büyük ispatı olur ...

4850'e bu saatten sonra para verilmemeli .

en kötü gidin şunu alın :http://www.netsiparis.com/detay/12831025018/HIS-HD-5750-ICOOLER-IV-EKRAN-KARTI-1GB--128BIT--GDDR5-NATIVE-HDMI-DUAL-DL-DVI-DISPLAY-PORT 4850den iyidir

Hangisini Alirsak Acaba Daha mantikli ?

POWERCOLORHD6850 GDDR5 1GB 256Bit

MSIHD7770 GDDR5 1GB 128Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnoX -- 11 Aralık 2012; 22:26:15 >

• Yardm....

• quote:

Yardm....

Hangisi ucuzsa onu alın bence.Çok büyük performans farkı yok aralarında.)

http://www.anandtech.com/bench/Product/536?vs=539
  • Benim anlamadığım konu neden vatan pc de bulunan abi dinleniyor da buradakileri dinlemiyorsun ? Yardım istemişsin bir çok kişi işlemcilerde ayrı fikirlere düşseler bile ekran kartında aşağı yukarı aynı dili konuşmuş.Sende gidip tamamen farklı bir iş yapmışsın.Allahtan geri iade getir demişler..gt630 gibi kartları casper gibi göstermelik firmalar kullanır bu zamanda.İşlemciye gelirsek bende aslında fx4100 önerirdim.Hani lerisi için 4x destekleyen oyunlar gelirse daha akıllı bir yatırım olmuş olurdu.Hem daha ucuz,hem işlemci hem anakart bazında.Artık almışsın hayırlı olsun,fakat ivedi şekilde hallet ekran kartı konusunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlehlvlet

Benim anlamadığım konu neden vatan pc de bulunan abi dinleniyor da buradakileri dinlemiyorsun ? Yardım istemişsin bir çok kişi işlemcilerde ayrı fikirlere düşseler bile ekran kartında aşağı yukarı aynı dili konuşmuş.Sende gidip tamamen farklı bir iş yapmışsın.Allahtan geri iade getir demişler..gt630 gibi kartları casper gibi göstermelik firmalar kullanır bu zamanda.İşlemciye gelirsek bende aslında fx4100 önerirdim.Hani lerisi için 4x destekleyen oyunlar gelirse daha akıllı bir yatırım olmuş olurdu.Hem daha ucuz,hem işlemci hem anakart bazında.Artık almışsın hayırlı olsun,fakat ivedi şekilde hallet ekran kartı konusunu...

Abicigim ßen işlemci olarak, i3 istediqimi defalarca belirtim, Amd'de ses sıkıntısı cekiyorum
    cok ses var o yüzden rahatsiz oluyorum, Bende ßulunan $uan Pc Amd x4 965
    Ama Cok Ses var, fanını değiştirim yine ayni sıkıntıyı yaşiyorum o yüzden tiskindim biraz.
    Benim Yaptigim Sistemde sadece herhalde ekran karti pek hoş olmamiş gibi gözküyor
    Ekran kartini değiştirim, cünkü 15 gün kullan hoşuna gitmez ise değiştirim, seni mağdur etmem dedi yani.
    Daha Pcleri kurmak nasip olmadi değişlil ypaabiliriz yani sıkıntı yok pc ler daha vatanda parçalari topluyorlar diğer
    mağazalardan değiştirme imkanim var yani.

• quote:

Abicigim ßen işlemci olarak, i3 istediqimi defalarca belirtim, Amd'de ses sıkıntısı cekiyorum
    Ama Cok Ses var, fanını değiştirim yine ayni sıkıntıyı yaşiyorum o yüzden tiskindim biraz.
    Benim Yaptigim Sistemde sadece herhalde ekran karti pek hoş olmamiş gibi gözküyor
    Ekran kartini değiştirim, cünkü 15 gün kullan hoşuna gitmez ise değiştirim, seni mağdur etmem dedi yani.
    Daha Pcleri kurmak nasip olmadi değişlil ypaabiliriz yani sıkıntı yok pc ler daha vatanda parçalari topluyorlar diğer

Toplamamışlarsa daha hali hazırda değiştirtin ekran kartını.Çok zaman kaybedersiniz yoksa.

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

Toplamamışlarsa daha hali hazırda değiştirtin ekran kartını.Çok zaman kaybedersiniz yoksa.

Tmm tşkler hocam, 7770 ve 6850 ikisinden birine karar verecem.

• Gt630 nedir hocam kandırmışlar sizi. İnternet kafe programının AMD ile ile çalışmadığını söyleyen arkadaş ise muhtemelen tek haneli IQ'ya sahip uzak durun.

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Gt630 nedir hocam kandırmışlar sizi. İnternet kafe programının AMD ile ile çalışmadığını söyleyen arkadaş ise muhtemelen tek haneli IQ'ya sahip uzak durun.

:) 7770Alalim ozman Bütçemizi Zorlamicak Bir Şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnoX -- 12 Aralık 2012; 23:54:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.