Şimdi Ara

İnternet Cafe İçin En Uygun Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet cafeye gelecek insanlar counter wolfteam oynuyor o kadar oyun delisi adamlar zaten evinde oynuyor
  • sonra Battlefield Bad Company 3 oynamaya gelen olmasın

şaka bir yana haklsın... bizim de oynadığımız (multiplayer-cafede) en yeni oyun Call of duty: modern warfare...

en ucuz hd5670, 125 lira.... daha perfonmansılı gddr5 olanı 185 lira, "+" özel soğutuculu...hem sessiz, hem az ısınan....

seçim senin.... firmalar ile görüş, eğer 20 tane için güzel bir fiyat verirlerse, (atıyorum, 185 liralık ürüne 160 isterlerse) al derim... Disbtirörler ile

Mascom HIS marka ekran kartlarını getirir.... Garanti Prosedürlerini ben sevemedim ve ufacık (miniminnacık) kullanıcı kaynaklı fiziksel hasar yüzünden garanti dışı bırakabilen bir firma...

Arena, 2 ay boyunca Gtx 460 için toplamda 4 kez servise gönderdim, ancak iade kararı aldılar... Ama Allah var, servisi çok hızlı... şu ana kadar 3 kez garantiye ürün gönderdim, duruma göre 9 gün içinde ürünü değiştirip/tamir edip bana geri gönderdiler...Mascom' un garantiye kabul etmediği fiziksel hasarın daha büyüğü benim kartımda vardı, kargo ile gönderdim, fiziksel hasarın, kartın çalışmasına engel olmadığını rapor ettiler, yani ürünün garantisi devam edecekti bu sayede

Mersa ==> uzak durunuz....

Çizgi ==> çok kişi sever ve över... Asus aldıysanız, avanatajı çizgiden yana görürsünüz..

Penta ==> eskiden iyiydiler.. mersa ile birleşince ne oldu bilmiyorum

Datagate ==> bir konuda bana çok yardımcı oldular...

diğer disbritörleri bilmiyorum

• 6950 si olan internet kafe biliyorum
  • saati 4-5 liradır artık
  • yok artık 6990 alsın yanına koyim. olaya birazda esnaf gözüyle bakın. 5770 bile fazla. alacağın maksimum kart 5750 olsun. benim tavsiyem 5670. fazla uçmaya gerek internet cafe için ek güç girişli 4000 serisi kartlar önermek akıllı adam işi değil. su yakmıyo bu meret. bizde esnafız bende yaptım bu işi 5670 den yukarı çıkma asus 5670 al bende 5670 kullanıyorum bf 3 dahil tüm oyunları tatmin edici ayarlarda gayet akıcı oynuyorum. hem senin işlemcinde iyi bakma uçanlara 5670 al takıl kafana göre.
  • 6790 iyi bir seçim aslında, 5770 i falan geride bırakıyor uygun fiyatta satan yerler var,dr3 ekran kartları koydurup hem arkanızdan küfrettirmeyin yeni kafe açıp da.
  • Ekran kartına ihtiyaç duyan oyunlar kafenizde oynanmıyorsa (yeni mi açıyorsunuz bilemiyorum güncelleme mi yapıyorsunuz) daha düşük modeller üzerinde tercih yapabilirsiniz.

Aksi takdirde benim kanaatim şu modeller üzerindedir.

5750 ve 5770
    Uygun bir seçim olacaktır.
  • Para yetiyorsa 5770
    Aksi takdirde 5750 de internet cafe için iş görür.
  • İnternet Kafelere gelenler olsa olsa PES 2011 , COD felan oynar.Aşırıya kaçmayın.
  • yahu internet cafe ye hd5750 iyi olur ama fazla lüks kaçar ve gereksiz....

sonuçta internet cafe... gelen Counter oynuyor, Dota oynuyor, Wow oynuyor, Knight oynuyır.... ben Allah ın bir kulu Crysis 2 multi oynayan göremedim Çorum da cafede....

kendi PC niz gibi düşünmeyin....
  • 2 el az güç tüketen modellerden alın.kafeye gelipte 17 ekran da bf3 oynayan olmaz herhalde
  • Tekirdağda Cafe X diye bir kafe var ve multi olarak MW3 yapıyoruz yaklaşık 16 kişi. high ayarlarda, ekran kartı bayağı iyi ama hiç bakmadım. Kısaca en az 5750 alın ve yükleyin o oyunları, ortam da iyi olursa emin olun çok iş yaparsınız
  • bence uygun buluyosan 6750 al.
    o olmazsa 5670 al

6750 özellik olarak tam olarak 4850 ile aynı ama daha yeni teknoloji olduğu için watt az, sorun az, ısı az, fan iyi, 128 bit meselesine gelince bant genişliği ddr5 olunca ddr3 ile tam olarak kapanıyor. direct x 11 desteği tadından yenmez, opengl de yeni sürüm...6xxx serisinin verdiği destekler de içinde var...
  • makine başına 3 gtx 580 triple slı yap anca keser*trollface
  • bence 2. el ne bulursanız alın.
    4850 8800gt 4830 5750 5770 vs vs
  • Şimdi en son karar nedir? Birde geleceğe yatırım olarak;

1. GDDR5 mi? GDDR3 mü alınmalı?
    2. 128bit mi? 256bit mi?
    3. Ati mi? Nvidia mi? (Çok fazla ATI önerisinde bulunan var burada ucuz diye mi acaba arkadaşlar önerileriniz hep ATI?)
  • ZOTAC GTX650 GDDR5 1GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 >> Çok fazla elektrik tüketir mi? Benim gönlüm Nvidia'da ustalar napayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artinte

ZOTAC GTX650 GDDR5 1GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 >> Çok fazla elektrik tüketir mi? Benim gönlüm Nvidia'da ustalar napayım?

Kafe için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artinte

ZOTAC GTX650 GDDR5 1GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 >> Çok fazla elektrik tüketir mi? Benim gönlüm Nvidia'da ustalar napayım?

650Ti olanını alın alacaksanız.Eğer bütçenizi aşıyorsa 650Ti o zaman 550Ti Alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550ti,650,650ti bunlardan uzak durun bunları alacağınıza 6870-6850-7770 alın daha iyidir

İnternet kafa içinse:
    5670 DDR5,5750 DDR5 ve 5770 en ideal kartlar olacaktır 5670 hayli hayli yeter int kafa için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.