Bildirim
İnternet bağlantısına öncelik atama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: çay
Windowsta görev yöneticisinde işlemci önceliği ayarladığımız gibi internet bağlantısına öncelik atamak istiyorum
mesela dosya indirirken aynı anda oyun oynayabilmek gibi
win7 x32 professional kullanıyorum modem:inca il-300nx
Dosya indirirken oyun oynayabilirsiniz. Bir işlem yaparken diğerini de yapabilirsiniz. CPU bunu kendisi ayarlar siz boşa kafanızı yormayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Orijinalden alıntı: çay
Windowsta görev yöneticisinde işlemci önceliği ayarladığımız gibi internet bağlantısına öncelik atamak istiyorum
mesela dosya indirirken aynı anda oyun oynayabilmek gibi
win7 x32 professional kullanıyorum modem:inca il-300nx
Dosya indirirken oyun oynayabilirsiniz. Bir işlem yaparken diğerini de yapabilirsiniz. CPU bunu kendisi ayarlar siz boşa kafanızı yormayın.
Internet bağlantısını diyorum işlemciyi değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 24 Ekim 2012; 14:35:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O şekilde bir şey olmuyor. Eğer online oyun oynuyorsanız ve netin bütün hızını alıyorsa download programına belli hızda indirilecek şekilde ayarlanabilir. -
İstediğinizi cfosspeed programı ile yapabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
İstediğinizi cfosspeed programı ile yapabilirsiniz.
biraz daha açıklarmısınız -
Programı kurduğunuzda tüm internet bağlantısını kontrol eder. Kendi içerisindeki ayarlar ile kullandığınız veya kullanmadığınız tüm programlar için öncelik atayabilirsiniz. Hatta ağdaki tüm bilgisayarlara kurulursa senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Başka bir bilgisayar torrent ile veriyi sömürürken internet sayfasının açılmasını engelleyemiyor. Oyunlarda ping süresini kısaltmak konusundada iddialı bir program.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X