Şimdi Ara

internet bağlantısı ve norton...delirmek üzereyimm....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu bi kaç yerde daha açmıştım ama hiç bir çözüm bulamadım....umarım şimdi bulurum...AirTies RT 205 modemimle internete bağlanıyorum fakat sürekli bağlantım kopuyor, bu modem üzerinden 2 bilgisayar bağlanıyoruz, diğer bilgisayarda internetten düşme gibi bir sorun yok ama benim bağlantım 2-3 dakikaya bir gidiyor.
    *Kablosuz ağ listesini yenilediğimde “ windows bu kablosuz bağlantıyı yapılandıramıyor bu kablosuz bağlantıyı yönetmek için başka bir program etkinleştirdiyseniz, o yazılımı kullanın” diye bir yazı çıkıyor.
    *Yardım ve destek merkezine bir göz attım “ağ tanılama” bölümünde “sisteminizi tarayın” dedim ve aşağıda 3 bölüm çıktı en sonda “Modem ve Ağ Bağdaştırıcıları” bölümünde ise “ ağ bağdaştırıcıları” nın karşısında kırmızı yazıyla başarısız ibaresi yer alıyor. “Dell Kablosuz 1390 WLAN Mini-Card (BAŞARISIZ)” “ ip adresi başarısız” diyor

SANIRIM EN ÖNEMLİSİ BU......“Gelişmiş sistem bilgileri” ne geldiğimde hata günlüğüne baktım ve “Symantec Network Proxy hizmeti beklenmedik bir şekilde sona erdi. Bunu iki 1 kere yaptı. 300 milisaniye içinde aşağıdaki düzeltme işlemi yapılacak: Hizmeti yeniden başlat.” Bunu ve bunlardan onlarca mesaj gördüm…Symantec Proxy Service tam olarak ne ise yariyor? Norton internet security 2007 kullanıyorum ,bu durumun norton dan kaynaklandığını düşünüyorum....
    ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim...

• Nortonu devre dışı bırakarak (ya da sistemden kaldırarak) intenete bağlanmaya çalışın. Bir de Firewall kullanıyor msunuz. Bu sorun ondan da kaynaklanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Nortonu devre dışı bırakarak (ya da sistemden kaldırarak) intenete bağlanmaya çalışın. Bir de Firewall kullanıyor msunuz. Bu sorun ondan da kaynaklanabilir

windows'un kendi firewallı açık, nortonunda...norton internet security 2007 yi yeni aldım zaten...kaldırmak yerine sorunun nerden kaynaklandığını ve nasıl çözebileceğimi bilmek istiyorum...sanırım nortonun proxy ayarları ama nasıl yapılacagını bilmiyorum...bağlantı koptuğunda symantec ten aldığım mesajı okudunuz mu?"Symantec Network Proxy hizmeti beklenmedik bir şekilde sona erdi. Bunu iki 1 kere yaptı. 300 milisaniye içinde aşağıdaki düzeltme işlemi yapılacak: Hizmeti yeniden başlat"....mesajı anlayamadım... siz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.