Şimdi Ara

İnternet Bağlantısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından getirttiğim bir laptop var elimde şuanda kullandığım laptop wriless olmadığı için modemime kablo ile bağlı ve nete giriyor.
    Wriless bağlantısı kurduğum yurtdışından gelen laptop ise nete girmiyor. Dns ayarlarındanmı kaynaklanıyor hiç bilmiyorum ama pc de ingilizce olduğu için bir çözüm bulamadım tam. Yardım edebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 25 Şubat 2009; 17:22:12 >
  • Sorununuzun nedeni %90 ihtimalle şifreleme seçeneklerinden kaynaklanmakta. Muhtemelen wireless için şifre belirlemişsinizdir. Ve laptopunuzda wireless modeminizi görmenize rağmen bağlanmaya çalıştığınızda hata vermektedir. Yapmanız gereken, modem ayarlarınıza girerek, buradan wireless ayarlarında şifreleme seçeneklerinde bulunan WEP, WEP2, WPA gibi değerler ile oynamaktır. WPA denemenizi öneririm. Bu seçenek tüm modeller ile uyumludur. Eğer problem halen devam ediyorsa, lütfen bize daha detaylı bilgi veriniz yardımcı olabilmemiz açısından.

Teşekkürler...
  • eğer wireless anahtarı aynı anda bluetooth u da açıyorsa (bendeki o şekilde) o zaman wireless anahtarı açıkken, bilgisayar ile gelen (%90 vardır) prolardan wireless yöneticisi gibi bir şeyden wireless'ı kapatıp tekrar açın. Bendekide arada problem yapıyor. Bu şekilde çözüyorum.
  • Bilgisayardan şifreleme seçimini yapamıyorum arkadaşlar full ingilizce olduğu için anlamıyorum. Modem arayüzüne girdiğimde wpa ile şifreli bunun bilincindeyim ama bağlantı şifresini sorduğunda direk girip enter yaptım hemen şifreleme modelini seçemedim. İngilizce olduğu içinde bulamıyorum. Nerde tam olarak bu ayar?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.