Şimdi Ara

İnternet Ayarlarım Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma v10g sürümü yükledim doğal olarak wap ayarları mms ayarları falanda gitti 10 kere wap yazıp 2222 ye yolladım fakat wap ayarları gelmiyor vpnyi elle girmeyi denedim bu sefer oldu bağlı gözüküy fakat kota gitmesine ragmen hiç bi siteye giremiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor varmı yardım edebilecek? Telefonum lg optimus me (p350)

• 532 yi cepten telefononuzdan arayıp müşteri temsilcisine bağlanmadan telefon ayarlanızı ücretsiz alabilirsiniz.Müşteri temsilcisine bağlanmadan yapacağınız işlemler ücretsizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

532 yi cepten telefononuzdan arayıp müşteri temsilcisine bağlanmadan telefon ayarlanızı ücretsiz alabilirsiniz.Müşteri temsilcisine bağlanmadan yapacağınız işlemler ücretsizdir.

denedim bu şekilde gelmedi ayar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 17 Nisan 2012; 18:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

532 yi cepten telefononuzdan arayıp müşteri temsilcisine bağlanmadan telefon ayarlanızı ücretsiz alabilirsiniz.Müşteri temsilcisine bağlanmadan yapacağınız işlemler ücretsizdir.

denedim bu şekilde gelmedi ayar falan

o zaman farklı bir telefondan sizin telefonunuz boşta kalacak şekilde müşteri hizmetlerini arayın,temsilciyle beraber işlemlerinizi yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.