Şimdi Ara

İnterlude server kurulumu hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sadece meraktan ve ogrenmek istemekten kaynaklı bir arastırmaydı once yabancı sitelerde yapmayı denedim olmadı ardından forumda eray abimizin actıgı konuyu gordum ama startgame server adlı dosyayı actıgımda birtusa basın deyip kapanıyor bana ammy , radmin veya team weawerdan yardımcı olabilecek varmı gece 4 de kadar ugrastım ama halledemedim orayı kullandıgım datapacktemi sorun vardı bilmiyorum ama cozemedim biturlu sorunu

ilk önce forumdan araştırmalar yap biraz ön bilgin olsn server kurma hakkında sonra gelelm server kurmaya

http://www.l2jfrozen.com/ bu siteye girip anlayabildiğin kadarıyla server dosyalarını indirip kendi serverini kurabilirsin
    yada bna facebooktan ulaşırsan bn sana kendi uploadim hazr bi db verebilirim maksat hevesin geçsin :)

www.facebook.com/alihankaraca61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 28 Ocak 2012; 23:02:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.