Şimdi Ara

Interlude Pvp Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L2 Samael gibi bir server olursa sevinirim. 100 200 onlineye sahip no custom. Augment stuck olmayacak. Çok sıkıldım sağolun şimdiden..

• l2topzone.com yada l2.hopzone.net aradıgın kriterlerde server bulmana yardımcı olabilir bu siteler
  • Sağol bende biliyorum o siteleri :) ama maalesef 200 sayfadada adam gibi server yok
  • http://l2topzone.com/lineage2/server-list/sort-by-date-newest.html bak yeni çıkan serverleri öğrenebilirsin böyle ben siteye bakmıyorm direk bu yeni acılan serverlere giriyorm yeni açılmış ve votesi cok olan swlerde player wardır gir takıl işte :p
  • augment stuck olayı nedir?
  • phunk güzel demiş bak pvp istiyosan pioner geçerli :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    6 ay önce açıldı
    Metin2 Pvp
    10 ay önce açıldı
    Server ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

augment stuck olayı nedir?

eğer augment olayını biliyorsan 2 3 tane augmenti bir arada kullanabilme demektir
  • www.l2hop.com Tavsiye ederim pioner hikaye :)

Daha dün açıldı balancesi güzel denedim çoğu classı pvpde. Item için 1 bishop 1 warlord 1 sps yeter. Aslında bishopa gerek yok ama okadar hızlı para geliyoki .deposit çok hızlı basmaktan chatban yiyosunuz. 5-6 kişi farm daha iyi olur aslında . Para israf oluyo yani ha 5-6 ha 3-4 kişi kasmışssın aynı şey :) Pvp zone olmayan farmlar çok iyi bir sisteme sahip. Karşındakine vurabilmektesin ama flag olduğun an valakas stun yiyosun 1dk boyunca aynı şekilde sana vuranda stunlanıyo. Pvp farmlarda var ama daggerın iş yapıcağanı pek sanmam çünkü pvp farm baya range boşluğuna sahip daggerin duvar arkasına geçebilceği yer çok kısıtlı.

O yüzden bi ekibiniz varsa maximum 3 saat farm atıp kaç kişiyseniz full item olabilirsnizi farketmez . Rb jewel alması kolay 3 gb. Ama + basması zor 1 blessed 2 gb . zor dediğim eğer chatban yerseniz mob keserken farketmiyosunuz üstüne 1dk iken chatban 2-3-4-5 ... kere basarsanız 2x süre daha oluyor . Yani kendinizi 1 gün banlamanız mümkün :D O yüzden dikkatli ve kalabalık farm atmak en mantıklısıdır. Okul açılıyo fen lisesindeyiz oynıyabileceğimi sanmıyorum. Keşke tatile girerken açılsaymış çok hoş bir server.

Başlıycaklara tavsiyem partinizde 1 dagger 1 sps 1 bishop 1 warlord olsun yeter. Dagger pvp ye lazım yoksa çöp farm için. Pk guardın yanındada hate atılıyo yani sorun yok warlord farm atmada..

Bu yazdıkarımı 45 dk oynamamın gözlemi. Hero adam görürseniz bunelan falan demeyin saatte 1 en çok pvp yapan kişiye hero görüntüsü geliyo sadece görüntü.

Serverın bi yamuğunu görmedim bence yakında ilk 10a girer vote böyle devam ederse. Item yaparsanız banada ayarlayın da hafta sonları girerim 1 -2 saat

• hop dedik her zeki player donate list e bakar ona göre karar verir :p
    hem copy pastemi yaptın o kadar seyi bildigine göre itemin var demektir :)
    pionere gelince övmüyorum kasması kolay 10dk kasiyon warlordla herseyini yapiyon
    gerisi vote reward la pvp reward a kaliyo onlinesini websitesinde görebiliyosunuz zaten
    1 gün charı acık bırak vote rewardda aradan cıkar geriye bitek pvp award kalır
    onuda pvp areada o kadar adamdan elbet birilerini kesersiniz diye düsünüyorum

genede isteyen istedigini oynasın sonucta ikiside 20 gün sonra kapancak ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 6 Şubat 2012; 18:26:24 >
  • Ewt her zeki insan dogal olarak donateye bakar icabında fail oldugunu gösterir klassik l2jfrozen fail.2cisi Su pioner konusunu kapatın bence 500+ online var hala nasıl okadar playerin orda oldugunu anlamıs değilim,çünkü gmleri 16-17 yaş yunan veletleri belirli birkaç kişilere augmentskill passive active vermişlerdi yeterince resimde var elimde.Servera saldırı yapmamalarına karşılık augment skill vermiş oda guzel sonrada banlamıs adamlari +Siegede bi guruba yardim edip diger gurubun tum ptsini kickledi yani daha ne diyeyim:D Fail2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

Ewt her zeki insan dogal olarak donateye bakar icabında fail oldugunu gösterir klassik l2jfrozen fail.2cisi Su pioner konusunu kapatın bence 500+ online var hala nasıl okadar playerin orda oldugunu anlamıs değilim,çünkü gmleri 16-17 yaş yunan veletleri belirli birkaç kişilere augmentskill passive active vermişlerdi yeterince resimde var elimde.Servera saldırı yapmamalarına karşılık augment skill vermiş oda guzel sonrada banlamıs adamlari +Siegede bi guruba yardim edip diger gurubun tum ptsini kickledi yani daha ne diyeyim:D Fail2

kardeşim iyi konusuyorsn güzel konusuyorsn da adamlar Java fun serverini gidip offical mi acicaklar :D L2JFrozenden iyisi yokki bu alemde ne diye eziyorsn adamları şimdi :D

ve pionermiş :D peehh hangi serverde yardım edilmedigini gördn ki ? adamlar babalarının hayrına mı server aciyor? ya kendi charini donatcak yada arkadaşlarını, olay budur pek kasma bu durumları oynuna bak takıl :D

ve unutma 1 Türk > 10 yunan :D 50 kişi gitsek topallatırız serveri :D

• Sende haklısın klassik l2jfrozen diyorumda tum java serverlar klasik l2jfrozen Ya oynamadığım için sıkıntı yok hade tamam item veriyorda Siegede kicklemesine cok sinir olmuştum Nese bi önemi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.