Şimdi Ara

İntercity İstanbul Park Pist Günleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm binek/spor otomobil tiplerine açık olacak pist günleri, Nisan ayından itibaren yıl sonuna kadar her ay düzenlenecek olup sportif otomobil kullanım ihtiyaçlarınızı güvenli ve trafiğe kapalı bir ortamda rahatlıkla gerçekleştirebilmenizi sağlayacak.

20 dakikalık sürüş seansı intercitypark.com üzerinden 250 TL olarak satılmaktadır. Kapı satışları, yer uygunluğu varsa mümkün olmaktadır ve ücreti 20 dakika için 300 TL dir. 2014 sezonu için dileyen sürücüler farklı tarihlerdeki pist günlerimize şimdiden diledikleri seans adedinde satın alma yapabileceklerdir. Ayrıca internet alımlarınızda 5 seans ve üzeri alımlarda %10 indirim hakkı kazanıyor olacaksınız.

Katılımcılar isterlerse, Intercity İstanbul Park'tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabileceklerdir.

Not: Tesis giriş ücreti araç başına 20 TL olup tüm araçlar için tahsil edilecektir.

20 dakikalık ücretler;
    1 seans katılım ücreti: 250 TL
    Transponder kiralama ücreti: 120 TL
    Kask kiralama ücreti: 20 TL

arkadaşlar böyle bir organizasyona katılmak isteyenler için paylaşayım dedim,

Forum ahalisi olarak toplu katılımla daha uyguna getirilebilir.

• Cuma 8-9 işi olmayan gelsin pisti kapatıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarim depo benzinle bir takim lastigide eklemek lazim harcamalara. :)

• Muhahaha 20 dk nerde pisti tanıyacaksın, 20 dk 3,4 mp3 ancak dinlenir. Fiyat aşırı pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Muhahaha 20 dk nerde pisti tanıyacaksın, 20 dk 3,4 mp3 ancak dinlenir. Fiyat aşırı pahalı.

hocam 2 araç izin verirlerse daha uygun oluyor,

1 saat 40 dakika 1125 tl

ama zannetmem ki 2 aracı aynı seansta izin versinler
  • Ayni anda 3 4 araba yarismamiza musade var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ayni anda 3 4 araba yarismamiza musade var mi ?

o konuda bi bilgim yok, eğer öyle bir imkan varsa çok hesaplıya geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba İle İstanbul Gezisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

o konuda bi bilgim yok, eğer öyle bir imkan varsa çok hesaplıya geliyor.

Aslinda hesabindan ziyade 1 2 kisinin ifadesini alicam.

• quote:

Hocam benim bildigim kadariyla var.

• ücretler biraz daha düşük olsa daha çok ilgi görür, sonuçta sürümden kazanacaklar.
  • Ben gecen sene katilmistim pist gunune. Fiyat 250 tl , aracim mazotlu olmasina ragmen 17/100km yakti ve hatirladigim kadariyla 45 -50 km yaptim 25 dakkada, sariyer den geldim onunda mazot parasi var, seanstan sonra balatalardan ses gelmeye basladi, lastiklarin kenarlari duzlesti. Fiyat disinda boyle seylerde var yani bunlarida goz onunde bulundurmalisiniz.Bana sorarsaniz ben boyle seylerden cok keyif alirim granturismo oynarim sabah aksam, pistteykende ciddi derecede keyif aldim yani degdi ama fiyatlar ve dedigim etkenler yuzunden bidaha gitmedim gidemiyorum.
     İntercity İstanbul Park Pist Günleri

• Sadece o adrenalin için bile 250 tlye deger her seansta on civarında araç katiliyor.
     İntercity İstanbul Park Pist Günleri İntercity İstanbul Park Pist Günleri İntercity İstanbul Park Pist Günleri

• Beyler hemen kısa bir bilgi vereyim "pist içindeki kazaları kasko karşılamıyor" aksini bilen varsa buyursun.
    O yüzden bunu da düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeArAnGeL

Beyler hemen kısa bir bilgi vereyim "pist içindeki kazaları kasko karşılamıyor" aksini bilen varsa buyursun.
    O yüzden bunu da düşünün.

Zaten istanbulpark büyük kaçış alanları olan bariyerlerin belli yerler dışında uzak olduğu bir pist büyük bi kaza yapmadığınız sürece aracın hasar alması çok zor]

• araç kiralama hizmeti de verilmeli, konfor ve ekonomi için ayarlanmış 1,6 arabalarla zevki çıkmaz oranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretnes

Sadece o adrenalin için bile 250 tlye deger her seansta on civarında araç katiliyor.

kısa bir süre önce 120-130 tl arası idi şimdi iyi zam geldi
  • Evet biraz pahalı ama sanırım sadece belli bir kesimi hedefliyorlar...

• Gidecek arkadaşlar varsa ben de yakın zamanda katılmayı planlıyorum, beraber gidebiliriz.
  • 2.4 Civic Sİ'yi Teslim aldığım zaman limitlerini tam olarak görebilmek için hmede keyif için gitmeyi düşünüyorum net bir karar verilirse bende varım
  • Araba kiralayıp gidiceksin en kralı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.