Şimdi Ara

Intel Xeon E3 1270 V2 mi yoksa i7-3770 mi tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2. el sitelerinde Intel Xeon E3 1270 V2 ve i7 3770i araştırırken ikisi arasında nerdeyse hiçbir performans farkı olmamasına rağmen Intel Xeon E3 1270 V2 nin i7 3770e göre 2 kat daha ucuz olduğunu gördüm sizce hangisini tercih etmem daha doğru olur? oyun oynamak için kullanacağım

• Sıfırdan mı sistem diziyorsunuz yoksa mevcut işlemcinizi mi güncelliyorsunuz?

İki işlemci de günümüz koşulları için oldukça eski ve istediğiniz performansı alamazsınız. Hangi oyunları oynamayı planlıyorsunuz?

Eğer sıfırdan sistem dizecekseniz bütçenizi belirtin ona göre tavsiyelerde bulunalım.

• Merhaba,

Uzun süre i5-4690k kullandıktan sonra E3-1271v3 (i7-4790) işlemci aldım 2 aydır kullanıyorum. Bilgisayar kullanma hevesim eskisi kadar olmadığı için mevcut sistemi güncellemek istedim. Ucuz olanı seçip yolunuza devam edebilirsiniz.

• Uzun süre delidlediğim 4690kyı kullandım 4.8ghzde. Sonra 4790kya aynı işlemi yaptım onu da 4.7ghzda kullandım. Oyun performansı pek değişmedi. Oyundayken arkaplandaki uygulamaları açık bırakabilmeye başlamıştım. 5600e geçtim çağ atladı resmen. Demem o ki harcayacağınız parayı çöpe atmayın. Elinizdeki parçaları elden çıkarıp en kötü 5600e geçin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.