Şimdi Ara

Intel Xeon 2670 8 Cores 16 Threads 250 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

Nereden ne kadara aldığınızı belirtmeniz oldukça samimi olmuş , tebrik ederim . Yurtdışından şurdan şöyle böyle geldi diye bin takla atıp 500 liraya satmaya çalışanlara örnek olur umarım

Şimdi amacım polemik değil ama bir malın piyasası 500 lira ise. siz 100 liraya temsili rakama aldınız diyelim 300 e mi satarsınız 450 ye mi? Sizi alanın ne kadar aldığı niye bu kadar rahatsız ediyor anlamadım ki. YALAN söyleyerek ticaret yapanlar tamam ama ucuz alıp ederine sattıktan sonra hiç kimsenin kimseye laf etme hakkı yok. Para kazanmak suç mu günah mı :) Büyük firmalar soyuyor bizi sadece.. kendi aramızda yok onu bu bu kadar almış şuna satıyor burası pek hoş değil. Ben de ucuz bulsam alırım satarım her zaman değerlendiririm fırsatı :) Kaça aldığımı söylemiyorum o kadar :) Alıcıyı da memnun ederim satıcıyı da genelde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

Nereden ne kadara aldığınızı belirtmeniz oldukça samimi olmuş , tebrik ederim . Yurtdışından şurdan şöyle böyle geldi diye bin takla atıp 500 liraya satmaya çalışanlara örnek olur umarım

Şimdi amacım polemik değil ama bir malın piyasası 500 lira ise. siz 100 liraya temsili rakama aldınız diyelim 300 e mi satarsınız 450 ye mi? Sizi alanın ne kadar aldığı niye bu kadar rahatsız ediyor anlamadım ki. YALAN söyleyerek ticaret yapanlar tamam ama ucuz alıp ederine sattıktan sonra hiç kimsenin kimseye laf etme hakkı yok. Para kazanmak suç mu günah mı :) Büyük firmalar soyuyor bizi sadece.. kendi aramızda yok onu bu bu kadar almış şuna satıyor burası pek hoş değil. Ben de ucuz bulsam alırım satarım her zaman değerlendiririm fırsatı :) Kaça aldığımı söylemiyorum o kadar :) Alıcıyı da memnun ederim satıcıyı da genelde :)

Hocam zaten lafım 1'e alıp 4'e aldım 5'e satıyorum diyenlere . Yapılan yanlış olmayabilir ama etik de değil bana göre . Aksine forumda veya başka bir yerde donanım işinden birinin para kazanmasına ben de sevinirim niye rahatsız etsin .

• X79 kartlarda bu ucuzluktan nasibini alsa keşke ama nerdee Redditte,bir çok overclock forumlarında herkes bu dertten muzdarip,yana yana x79 arıyorlar.
    Güzel fiyat,hayırlı satışlar
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma dostum ben katılmıyorum sana bu konuda. Çünkü burayı ticaret platformundan çok paylaşım yeri olarak görüyorum. Eğer bu işlemciler 50 dolardan satılıyorsa, oradan satın alıp burada 10 katı fiyatına satmak yerine, arkadaşların uygun fiyattan alıp kullanmalarını tercih ederim. Kaldı ki malın piyasası 500 değil, sahte o piyasa. Gırla Xeon 2670 işlemci varken 50 dolara, arkadaşların haberi yok diye piyasası 500 olmaz. Diyorsan ki sen neden 250ye satıyorsun, benim niyetimin bu işten para kazanmak olmadığını anlarsın, pm atanlara linkini de verebilirim kendi alsın.
  • en ucuz anakart vatanda var oda 900 küsür

Açıkcası hem render hemde oyun için gayet güzel bir işlemci bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 23 Haziran 2016; 15:07:10 >
  • Kardeş ben örnek verdim bu mal için demedim. 500 lira olan örnek bir maldı. Ben de zaten ikinci elde fahiş fiyatlara en çok yorum yapan kişilerden biriyimdir yakın tarihe kadar ama sıramı savdım artık yoruldum uğraşılmıyor zamanım da olmuyor :) Sizlere kolay gelsin, yanlış anlaşılmışız .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.