Şimdi Ara

intel widi ile tv bağlantısı nasıl yapılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
58.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trimmm

LG LBV652V

sizin televizyonunuz yeni model (LG LB652V OLMALI LG LBV YAZMIŞSINIZ) hem miracast hemde widi desteği var,bilgisayarınızın konfigürasyonuda widi için fazlasıyla yeterli,bence siz win 8.1 e geri dönüp bilgisayarınızda ağ ayarlarınızı ev ağı kuararak yapılandırınız,tv ve ev ağındaki diğer aygıtlara bağlantı ve dosya medya vb.paylaşımlara açınız.sonrasında sorunsuz olarak widi/miracast bağlantısını yapabiliyor olmanız lazım.
  • cetates C kullanıcısına yanıt
    Win 8.1 i kurdum. sorun kalmadı widi bğlantısını sonunda becerebildim. Desteğiniz için teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Şuan bende widi ile bağlantı kurmak istiyorum ama sıkıntı yaşıyorum.

Televizyon:LG55UB850V
    İşlemci: i7 3630
    Entegre grafik: Intel HD Graphics 4000
    Entegre wifi adaptör: Intel Centrino Wireless N2230
    İşletim sistemi: win7

Tüm bileşenler widi ile uyumlu gözüküyor. İntelin sitesinden tarayıcı bir program indirdim, sistemimi taradı ve sistemin uyumlu oldugunu söyleyip widi yazılımlarını bilgisayara indirip kurdu. TV nin web os menüsünden aygut bağlantısına geliyorum. Bilgisayar seçiyorum. Intel Widi seçiyorum. Bilgisayarda yazılımı açıyorum. TVyi görüyor. Bağlan dediğimde bağlanıyor yazısı çıkıyor. TV de ... bağlantısı yapılıyor çıkıyor fakat bit türlü bağlantı kurulamıyor öylece kalıyor.

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdreNaline®

Merhaba arkadaşlar,
    Şuan bende widi ile bağlantı kurmak istiyorum ama sıkıntı yaşıyorum.

Televizyon:LG55UB850V
    İşlemci: i7 3630
    Entegre grafik: Intel HD Graphics 4000
    Entegre wifi adaptör: Intel Centrino Wireless N2230
    İşletim sistemi: win7

Tüm bileşenler widi ile uyumlu gözüküyor. İntelin sitesinden tarayıcı bir program indirdim, sistemimi taradı ve sistemin uyumlu oldugunu söyleyip widi yazılımlarını bilgisayara indirip kurdu. TV nin web os menüsünden aygut bağlantısına geliyorum. Bilgisayar seçiyorum. Intel Widi seçiyorum. Bilgisayarda yazılımı açıyorum. TVyi görüyor. Bağlan dediğimde bağlanıyor yazısı çıkıyor. TV de ... bağlantısı yapılıyor çıkıyor fakat bit türlü bağlantı kurulamıyor öylece kalıyor.

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

bilgisayar wifi ayarlarınız ev ağınıza ve aygıt paylaşımına açık ise sorun olmaması gerekir,modem ile ilgili sıkıntı olabilir,modeminizi fabrika ayarlarına getirip yeniden kurulumunu yapıp deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetates
    bilgisayar wifi ayarlarınız ev ağınıza ve aygıt paylaşımına açık ise sorun olmaması gerekir,modem ile ilgili sıkıntı olabilir,modeminizi fabrika ayarlarına getirip yeniden kurulumunu yapıp deneyebilirsiniz.

Sanal makinaya win8 kurdum denedim olmadı. Zaten widi ekranında PC başlığı altında parantez içerisinde windows 8.1 yazmışlar. win8.1 kurulu bir makinadan deneyeceğim.
    İntel forumlarında da bir arkadaş modemin kablosuz frekansını 2.4ten 5ghz'e çektim bağlanabiliyorum yazmış. Malesefki benim modem 2.4ghz sabit.

Ek olarak windows medya kütüphanesinden DLNA ile TVye içerik paylaşmak istedim. Paylaştığım tüm içerikleri TVde gördüm ama bir türlü oynatamadım.
    Nero MediaHome 4 Essentials kurdum, paylaştığım klasörleri TVden görüp oynatabiliyorum.

Benzer problemler yaşayanların dikkatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdreNaline® -- 4 Haziran 2015; 22:59:32 >

• Merhaba arkadaşlar

Benim tv LB580N widi yi açıyorum leptop dan bağlanamıyorum.
    Evde internet ve kablosuz modem yok.
    Modemin olması gerekiyor mu yoksa pc nin widi destekli olması yeterli mi görüntü aktarımı için?
  • LG smart tv bilgisayar bağlantısı smartshare programını bilgisayara yüklemeden nasıl olabilir ?
    Harddiskteki filme sağ tıkladım lgtvde oynat seçeneği vardı sonra kayboldu.Smartshare yükledim oldu ama hem yavaş hem de arayüzü garip
  • Merhaba arkadaşlar. Intel wireless display ı kurmak istiyorum ama; "bu platform widi ile uyumlu değil, işlemciniz widi ile uyumlu değil"
    uyarıları alıyorum. Neden olabilir ? ne yapmam gerekir. Ek teki dosyada uyarı fotosu mevcut. Şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem2018 -- 10 Şubat 2016; 9:24:34 >
  • Merhaba arkadaşlar Msi ge62 ürünü kullanıyorum uyumlu modellerde ekran kartım ve wifim uymasına ragmen hata alıyorum hata ve ekran kartı modellerimi paylaşıyorum

intel widi ile tv bağlantısı nasıl yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

Merhaba arkadaşlar. Intel wireless display ı kurmak istiyorum ama; "bu platform widi ile uyumlu değil, işlemciniz widi ile uyumlu değil"
    uyarıları alıyorum. Neden olabilir ? ne yapmam gerekir. Ek teki dosyada uyarı fotosu mevcut. Şimdiden çok teşekkürler

işlemciniz widi ile uyumlu olmayabilir hocam
  • 32PFL5507H/12 phılıps tv ye kablosuz bağlantı bir türlü yapamadım laptop da kablosuz cihazları aradığımda tv yi görüyor tv simgesini tıkladığımda TV de ki yönergeleri izlemememi istiyor ama bir yönerge çıkmıyor bir türlü kablosuz olarak tv görüntüsünü laptopa aktaramadım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.