Şimdi Ara

intel widi ile tv bağlantısı nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
58.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    toshiba portege z930 notebook aşağıdaki donanıma sahip ve sıkıntısız widi bağlantısı yapabiliyorum hem 55 lm 860v tv na hemde casper widi adaptörünü bağladığım herhangi bir tv na yada projeksiyon cihazına.

intel i5 işlemci
    intel centrino n 2230 wireless wifi kartı
    intel hd4000 grafik kartı
    windows 7 home premium 64 bit işletim sistemi.

diğer bir notebook um da sony aşağıdaki donanıma sahip,bağlantı yapıldı uyarısı alıyorum fakat bağlantı yok siyah ekran geliyor.

intel i7 işlemci
    intel centrino n 6230 wireless wifi kartı
    intel hd3000 grafik kartı
    windows 7 prof 64 bit işletim sistemi

Widi çalıştırması zor bir entegrasyon İntel özellikle widi çalıştıran komplike cihazların satılmasını istiyor,toplama cihazlarda herzaman sıkıntı yaşamak mümkün,intel bir makalesinde masaüstü pc ler için aşağıdaki centrino wireless kartlarını önermiş,temin edebilirseniz bir deneyin isterseniz.

Intel ® Centrino Masaüstü için Wireless-N 2200 ® ve Intel ® Centrino ® Desktop For Advanced-N 6205

• cetates C kullanıcısına yanıt
    evet kardeş baya bir sıkıntı... yazdığın wireless kartlarda türkiyede yok =((( anakartımda gömülü wireless adaptör var wi-fi go diye tanınıyor asus maximus vı extremelerde, z87 sobertooth lerde var onu bile desteklemiyor diyor ona şaşıyorum.

http://www.asus.com/tr/Motherboards/MAXIMUS_VI_EXTREME/

artı modem bile destekliyor onu bile desteklemiyor olarak görüyor... umarım bir gün widi yaygın olursa o zaman çözülür şuan yeni olduğu için çözülemiyor... benim tv de adaptörsüz yani widi adaptöre ihtiyaç olmadan destekliyor normalde markası 47LM760S LG intel ile anlaşmalı widi hususunda

• intelin saçma sapan tekelleşme çalışmaları yüzünden widi yi kulanamıyorum bende. widi nin alternatifi olan miracastla görüntü aktarma sorunsuz hallediliyor ancak lg lm serisi miracast desteklemiyor...
  • Windows 8.1 ile Lg lm740s tvye görüntü aktarımı sorunsuz ama seste kesintiler oluyor. İnternet bağlantısı da fena değil aslında. Görüntüde kopma olmazken seste neden olabilir?
  • İntel in sitesi karışık. Şu işi baştan anlatan kaynak yok mu
    Laptop taki dosyaları görüyor alma 2.ekran çalışmıyor.
  • Arkadaşlar TV'im LG 32LA620S modeli. Notebook'um HP G6 1035st modeli İ5 işlemcisi var HD grafik ve ATİ Radeon ekran kartı mevcut ama wirellesi broadcom İntel widi'yi kurmaya çalışınca uyarı veriyor. Bu TV'de kablosuz görüntüyü nasıl aktarabilirim illa ki İntel wireless mi bulacağım yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

Arkadaşlar TV'im LG 32LA620S modeli. Notebook'um HP G6 1035st modeli İ5 işlemcisi var HD grafik ve ATİ Radeon ekran kartı mevcut ama wirellesi broadcom İntel widi'yi kurmaya çalışınca uyarı veriyor. Bu TV'de kablosuz görüntüyü nasıl aktarabilirim illa ki İntel wireless mi bulacağım yardımcı olur musunuz ?

evet intel wireless olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBK

quote:

Arkadaşlar TV'im LG 32LA620S modeli. Notebook'um HP G6 1035st modeli İ5 işlemcisi var HD grafik ve ATİ Radeon ekran kartı mevcut ama wirellesi broadcom İntel widi'yi kurmaya çalışınca uyarı veriyor. Bu TV'de kablosuz görüntüyü nasıl aktarabilirim illa ki İntel wireless mi bulacağım yardımcı olur musunuz ?

Broadcom felan olmaz mı ? Broadcom ile kullanabileceğim bu tarz yazılım var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Broadcom felan olmaz mı ? Broadcom ile kullanabileceğim bu tarz yazılım var mı ?

DLNA destekleyen bir aygıtınız varsa onu deneyebilirsiniz. Birileri WiDi'yi aldatan bir yazılım geliştirene kadar CPU GPU ve Wlan intel olmadığı sürece WiDi bağlantısı mümkün gözükmüyor. Ben Dell L702x kullanıyorum. Üzerinde Intel Pro1000 WiFi ile gelmişti.Daha sonra iki kez WiFi kartını güncelledim. İkisinde de Intel tercih ettim. Şu anda 802.11AC Wlan kartı var. O da intel. Bu sayede projeksiyon cihazına bağlı Belkin Screencast cihazımla kullanabiliyorum. Evde Sony Vaio (DLNA destekli) ve Samsung 900X ultrabook var. Onları Belkin Screencast ile Widi bağlantısı yapmak için kullanamıyorum. Amerika'ya tekrar gittiğimde DLNA veya WiDi 'den bağımsız 5GHz kablosuz görüntü aktarımı yapam cihazlardan alacağım. Böylece hem Dreambox'tan hem de tüm Wifi cihazlardan projeksiyona görüntü aktarmayı umuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

DLNA destekleyen bir aygıtınız varsa onu deneyebilirsiniz. Birileri WiDi'yi aldatan bir yazılım geliştirene kadar CPU GPU ve Wlan intel olmadığı sürece WiDi bağlantısı mümkün gözükmüyor. Ben Dell L702x kullanıyorum. Üzerinde Intel Pro1000 WiFi ile gelmişti.Daha sonra iki kez WiFi kartını güncelledim. İkisinde de Intel tercih ettim. Şu anda 802.11AC Wlan kartı var. O da intel. Bu sayede projeksiyon cihazına bağlı Belkin Screencast cihazımla kullanabiliyorum. Evde Sony Vaio (DLNA destekli) ve Samsung 900X ultrabook var. Onları Belkin Screencast ile Widi bağlantısı yapmak için kullanamıyorum. Amerika'ya tekrar gittiğimde DLNA veya WiDi 'den bağımsız 5GHz kablosuz görüntü aktarımı yapam cihazlardan alacağım. Böylece hem Dreambox'tan hem de tüm Wifi cihazlardan projeksiyona görüntü aktarmayı umuyorum.

TV LG 32LA620S widi dlna vs hepsi var ama işte notebookta wirelessten kaybediyorum HP G6 1035st model notebook var ama wireless broadcom DLNA da takılmalar oluyor o yüzden wirelles ayarlamaya çalışacağım wireless de mini içindeki off offf

• Samsung tv ye oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Samsung tv ye oluyor mu?

Televizyonunun widi desteği varsa ve notebook bağlayacaksan notebookunda uygunsa widi teknolojisine bağlarsın.
  • özür dilerim bu konuda hiç bilgim yok o yüzden şunu merak ediyorum.normal masaüstü bilgisayarım var intel işlemcili.ethernetten bağlanıyorum.kasaya bitane wifi bağlarsam widi özellikli televizyonumda kullanabilirmiyim bunu.yani laptop şart mı yoksa aynı wifi den bağlanmaları yeterlimi
  • dün asus laptopun wi-fi sürücüsünü driver magician programı ile güncelledim. güncelleme sonrasında farenin sag menüsüne "play to" özelligi geldi ve hic bir program kurmadan laptoptaki tüm resim ve videoları LG tvye gönderip izleyebiliyorum..
    Nasıl oldu bilmiyorum fakat haberiniz olsun hic bir sey kurmanıza gerek yok.

Ek: Birde "Realtek Ethernet Controller Driver" kurulumu yapmısım program ile.

intel widi ile tv bağlantısı nasıl yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 26 Ocak 2014; 11:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

dün asus laptopun wi-fi sürücüsünü driver magician programı ile güncelledim. güncelleme sonrasında farenin sag menüsüne "play to" özelligi geldi ve hic bir program kurmadan laptoptaki tüm resim ve videoları LG tvye gönderip izleyebiliyorum..
    Nasıl oldu bilmiyorum fakat haberiniz olsun hic bir sey kurmanıza gerek yok.

intel widi ile tv bağlantısı nasıl yapılır?

Wifi adaptörünün markası nedir?
    Hangi modeli asusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111
    Wifi adaptörünün markası nedir?
    Hangi modeli asusun?

Asusun eski bir modeli m51v
    tekrar kontrol ettim sadece 2 driver kurulumu olmus sizde deneyin derim
    1- wireless sürücüsünü güncelleyin
    2- Realtek Ethernet Controller Driver kurulumu yapın.

Bu iki adımdan sonra otomatik oldu hersey. Simdi filme veya foto klasörüne sag tıklıyorum direkt tvden izliyorum.
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Samsung da olmaz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Samsung da olmaz mi?

bilemiyorum denemeniz lazım. LG'de otomatik oldu.
  • quote:

Samsung da olmaz mi?

Lg 42lm620s son guncelleme ile setting (ayarlar) bolumune "intel widi" diye bi bolum geldi.sizde ayarlar bolumune bakin bu sekilde yaziyorsa destekliyordur.

Lg nin eski modellere hala destek vermesi sevindirici

Ama maalesef cpu ve wifi card benim masaustunde mevcut degil.

Umarim widi yakin zamanda kırılır.
    Yoksa bana sorarsanız donanımsal olarak kaldırmaz diye deqil tamamen intelin kendi ürünlerini satma çabası diye dusunuyorum.

Bildiginiz widi destekli program tokmu yaww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TV de dahili veya harici wifi adaptör olması gereklimi bu iş için???

Benim laptop Asus wifi adaptörü Qualcom çıktı ve tabiki widi yazılımını bir türlü yüklemedi.Şansa bozuk bi laptopum vardı meraktan bakayım dedim onun üstünde intel wifi adaptörü çıktı söküp taktım asus laptopuma canavar gibi oldu walla.Bu arada wifi adaptrönü sökmek ve takmak çok basit,aynı ram söküp takmak gibi.Neyse widi yazılımını yüklemesi uzun sürüyor bitince hemen deneyip sonuç hakkında yazarım.dediğim gib tek endişem tv dede wifi özelliği isteyip istmediği bu widi nin.Tv im Samsun D6000 Serisi dlna var ama bakalım olacakmı!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.