Şimdi Ara

Intel ve Microsoft öncülüğünde düşük maliyetli yeni bilgisayarlar geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hareketi destekliyorum fakat bu iki marka bir araya geldiğinde ucuzluk pek mümkün değil gibime geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 dolarlık tablet iyimiş turkiye lazım asıl böyle ürünler umarim ülkemize de ucuza gelir

• İpad çakması diyenler, siz RR3 oynarken bu cihazda NFS oynanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Orijinalden alıntı: SkewCurrent

Bayağı ucuzmuş, acaba satın alınınca Win 8.1 lisansını da veriyorlar mı? En kötü Win 8.1 perakendecilerde +250TL'den başlıyor.

Microsoft tabletlerde lisans ücreti almıyor.

Aslında demek istediğim tablette kullanılan Windows'un lisans kodunu veriyorlar mı olacaktı. Yani istediğimizde başka bir makineye kurma imkanımız olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

99 dolarlık tablet iyimiş turkiye lazım asıl böyle ürünler umarim ülkemize de ucuza gelir

Çokbsanmıyorum hocam nokianın 89$lık telefonu 500₺dan satılıyorsa eminim oda 350-400u bulur

• SkewCurrent S kullanıcısına yanıt
    Lisans anahtarı veriliyor fakat Windows ile beraber satın aldığınız bir ürünün lisans anahtarını başka bir makineye Windows kurmak için kullanamazsınız. Ayrıca bu tabletlerde lisans kodu bios'a gömülü olduğundan ve win8 kurulumu sırasında lisans anahtarı girmek zorunda olmadığınızdan lisans anahtarını bilmenize gerek yok. Ek programlarla lisans kodunu öğrenebilirsiniz ama sadece öğrenmiş olursunuz.
  • Evet masaüstü uygulamaları çalışabiliyor. Pes i denemek lazım. Düşük grafik ayarlarında çalıştırması lazım.
  • uygun fiyatlara hem güçlü işlemcisi olan hemde gerçek bilgisayar alıyorsunuz.
    Açıkcası metro arayüz masaüstünde iyi olmasa bile dokunmatik ekranlarda çok işe yarar tabiki metro arayüzü beyenmeyene klasik windows arayüzüde var.
    Gördüğüm kadarıyla bilgisayardaki windows 8 den farkı yok.Bence nfs underground 2, Fifa 08 gibi eski oyunları düşük ayarlarda oynatabilir.
    Kesinlikle ilk tabletim bunlardan birisi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 11 Eylül 2014; 21:16:57 >
  • 100$ altı telefonlar için çıkacağı söylenen Sofia açıklandı mı?
  • şu reklam sesine lanet olsun. ttnetten zaten iğreniyorum daha da iğrendirmeyin!!!

• Takoz laptoplardan kurtuluyoruz çok şükür. Bunlar gelmeden çok gerekli değilse pahalı laptop alınmaz bence.
  • android tablet alacaktım bu cihazları görünce vazgeçtim almaktan, bekleyip yeni neler gelecek göreceğim :D
  • Çok müthiş cihazlar. Ofis uygulamaları ve internet için böyle birşeye ihtiyacım var. Microsoft, Chromebooklara rakip olması için lisans fiyatlarını çok aşağı indirdiğini duymuştum. Tabletler içinse burda yazılana göre ücretsizmiş. Heycanla bekliyoruz.

Microsoft'un Perekande Win8.1 fiyatının bu cihazlardan pahalı olması baya ironik .

Bir sorum olacak, Laptoplarda sanırım Ethernet girişi yok, USB çeviriciyle halledebilir miyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 11 Eylül 2014; 23:01:38 >
  • android tablet almak tam bela güncelleme gelmez arm işlemci performansı intellerle kıyaslanamaz kullanım ömürleri kısa oluyor notebook ile kıyasla dahası bu sonuçta bilgisayar yani herşey fazlasıyla var fiyatlar çok agresif olmuş tabi asus 800 usd görünce ilk ohaa dedim ama 99 usd iyi 300 usd ehh ama bunlar intel versiyon amdnin bunun gibi modelleri var 4.5 watt ısıl tasarım değerli tabi işlemci performansı intel daha iyi olur grafikte amd inteli bayıltır bilinen gerçek hp 200 300 usd gibi olucaklar onlar alternatif ama bu saaten sonra tablette arm olayına artık direk şut çünkü elimde kaldı şimdi sd kart takıp (64 gb içine istersek torrent bile full destekli çalışır tabi altyazılı film izlemek için androidlerde paralı media oyantıcılar sorunlu pil katili oluyor windows 8.1 de bu alay konusu olur) benim iş yerime gelen sistem destek uzmanı elinde toshiba marka sd kartlı bunlar gibi tablet var adam usb den iş yerlerinde modem kurulumdan team wiewer ile sorunsuz destek veriyor sonuçta bağlandığı yine pc sıkıntı yok android ile çok kopma problemi yada tanımlamama gibi saçma sorun çoktu android güzel ama cromebook bende kullandım yok abi internetsiz direk çöp ya arm olanlar var onlardada intel versiyonu (intel celeron) olanlar armlar ile kıyasla android yağ gibi akıyor arm intel ile performans konusunda yarışamaz not:nexus ipad çin markaları sürü ile kullandım onlardan edindiğim deneyimle konuşuyom (dahası tamir işi yapıyordum apple asus **hp** toshiba dell .. notebook tablet tümü donanımsal olarak yaptığımızdan bu bilgilere sahibim)

• grandcross G kullanıcısına yanıt
    KDV de dahil 450 fırlatırlar onu merak etme
  • Tamam iyi güzel hoşta LOL ve NFS CRYSİS çalıştırmaz i bunlar =) Yine notebooklarda kalacağız gibi
  • Heh işte tabletler şimdi bir anlam taşır oldu. Hiç tablet satın almadım, çok gereksiz buluyordum sadece tüketim odaklı bir cihaz oldukları için ama işin içine Windows girdimi iş değişiyor. Çok fazla bir bindirim olmazsa ülkemizde iyi satış rakamlarına ulaşır eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Tamam iyi güzel hoşta LOL ve NFS CRYSİS çalıştırmaz i bunlar =) Yine notebooklarda kalacağız gibi

nfs underground 2 ,gta san,battlefield 2 gibi eski oyunları çalıştırır.
    LOL hd2000 de bile çalışıyorsa bunlarda çalışabilir.
    Ancak crysis çalışmaz

• o kadar olur mu ya inşallah olmaz şöyle 250-300 olsa tam alınacak cihaz bide içinde ofice varsa tamamdır
  • bu tablet 100 dolara satılırsa concord asus evopad vs ucuz android tablet üreticilerine geçmiş olsun
    gerçi Windows tabletide asus üretecek nasıl olsa o adamlar zarar etmez ama şu çinden toptan getirip marka basan casperla concord gibi markalar hapı yuttu.
    azıcık bocalarlar 1 sene sonra Windows tablet getirip marka basmaya başlarlar tabi

o alpermiydi neydi tv ye çıkan çocuk bu sefer masa üstü bilgisayarla aynı güçte sadece 500 tl diye kakalar muhtemelen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.