Şimdi Ara

Intel® Turbo Boost Technology Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel TurboBoost işlemini monitörize etmeye yarayan ve Windows Vista/7'de çalışan bir araç yayınlamış.

Windows7'de masaüstü aracı olarak kurdum ve kullanıyorum. Gerçek zamanlı animasyon ile o anki işlemci kullanımı gösteriyor. Ekteki görüntünün biri ASUS anakartın EPU6 yazılımı sayesinde bir miktar overclock'lu, diğeri normal TurboBoost modunda.

Mavi bar yalnızca işlemci TurboBoost moduna geçince görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 12 Aralık 2009; 11:44:03 >

• Intel TurboBoost işlemini monitörize etmeye yarayan ve Windows Vista/7'de çalışan bir araç yayınlamış.

Windows7'de masaüstü aracı olarak kurdum ve kullanıyorum. Gerçek zamanlı animasyon ile o anki işlemci kullanımı gösteriyor. Ekteki görüntünün biri ASUS anakartın EPU6 yazılımı sayesinde bir miktar overclock'lu, diğeri normal TurboBoost modunda.
    DEMİŞSSİN DE O ARCI NERDEN İNDİREBİLRİZ

Orijinalden alıntı: a.hikmet

Intel TurboBoost işlemini monitörize etmeye yarayan ve Windows Vista/7'de çalışan bir araç yayınlamış.

DEMİŞSSİN DE O ARCI NERDEN İNDİREBİLRİZ

http://www.intel.com/support/processors/sb/CS-031038.htm

• Ben yukarıdaki adresten programı kurdum ancak işlemcim i7 720 QM olmasına rağmen araç üzerinde yazmıyor bu. Şöyle yazıyor ""Genuine Intel® Processor 1.60 GHz"" yazıyor. Bu nedendir arkadaşlar?

Dünyada bilgiden daha aziz ne var? | Yusuf Has Hacib
    Derbentcioğlu
  • tesekkurler. sımdı ındırıyorum umarım su turbo boostun calısıp calısmadıgnı gorebılrm.

Orijinalden alıntı: mehipek

Ben yukarıdaki adresten programı kurdum ancak işlemcim i7 720 QM olmasına rağmen araç üzerinde yazmıyor bu. Şöyle yazıyor ""Genuine Intel® Processor 1.60 GHz"" yazıyor. Bu nedendir arkadaşlar?

Doğrulanmış 1.6ghz Intel işlemci demiş, araç düzgün çalışıyor mu ?
    Daha Fazla Göster
  • bende yükledim ama windows aracı olarak gözükmüyor sanki bir program calıstırmısım gibi aşagıda görev cubugunda gözüküyor ordan kapatınca masa üstündeki görüntüde gidiyor. windows aracı olarak nasıl yükleyebilriim?
    bende de var çalışıyor ama gereği yok bence boşuna ram tüketmesine. kaldırıcam ama bu sanırım sadece turbonun çalıştığını gösteren bi gösterge sanırım. yani bu olmazsa da zaten turbo çalışır öyle değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.