Şimdi Ara

Intel Remote Keyboard Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer Intel işlemcili bir bilgisayara sahipseniz Intel firmasının geliştirdiği Intel Remote Keyboard uygulaması ile Android telefonunuzu klavye ve fare olarak kullanabilirsiniz.

Elinizde bulanan klavye veya fareniz sizi mutlu etmiyor veya hoşunuza gitmiyorsa dert etmenize gerek yok.Android telefonunuzu Intel‘ın geliştirdiği ücretsiz uygulama ile klavye ve fare yapabilirsiniz.

Peki Intel Remote Keyboard uygulamasını nasıl kullanacağız hemen adım adım anlatalım.

1-İlk önce Google play‘den uygulamamızı indiriyoruz.
    2-Intel Remote Keyboard Host‘u Windows işletim sistemli bilgisayarınıza indirin ve kurulumu gerçekleştirin. İşletim sisteminizin versiyonu ile uyumlu versiyonu indirin arkadaşlar.
    3-Android akıllı telefon ve Windows bilgisayarın aynı ağa bağlı olduğundan emin olun.
    4-Android telefonunuzda Windows bilgisayarınızı seçin.
    5-Windows bilgisayarınızda geniş şekilde QR kodu belirecektir. Bu kodu Android telefonunuzun kamerası ile tarayın, iki cihazı eşleştirin.
     Intel Remote Keyboard Uygulaması

Artık Android telefonunuzu Intel Remote Keyboard uygulaması sayesinde klavye ve fare olarak kullanabilirsiniz.Ekranı hem dikey hem de yatay şekilde konumlandırabilirsiniz.
    Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volknztrk -- 10 Ağustos 2015; 0:00:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G930 connection to android phone
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.