Şimdi Ara

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60GHZ 1.76 GHZ YARDIM EDİN LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P4M900M2-L BIOS Date: 04/19/07 11:14:09 Ver: A7255VCN V5.0B8 To Be Filled By
    .E.M. _ASUS_ - 4000719

ana kart: IdentifyingNumber Name UUID
    To Be Filled By O.E.M. MS-7255 00000000-0000-0000-0000-0019DBDBD3E0

işlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60GHZ 1.76 GHZ

ram: 1gb

arkdaşlar lol'ü en düşük ayarlarda kasmadan oynayabilmek için benim pc'me uyumlu işlemci önerebilirmisiniz lütfen yardımcı olun lol oynamak isityorum fakat oynatmıyor ekran kartım onboard yandı bir kaç güne ekran kartıda alıcam bana en uygun fiyata ekran kartı ve işlemci önerirmisiniz lütfen çabuk cevap verirseniz sevinirim öğrenciyim bütcem kısıtlı en düşük ayarlarda lolu kasmadan oynamak istiyorum lütfen yardım edin duyarlı arkadaşlara duyurulur.
    lol en az 2 ghz istiyor yardımcı olan arkdaşlar olursa çok makbule geçicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdmgnc -- 25 Şubat 2015; 5:45:16 >

• Kardeş anakart kodunu google a yazınca plastik tabak görselleri çıktı. Allah kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 25 Şubat 2015; 5:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana işlemci ram ve ekran kartı lazım. O anakartla hiç uğraşma bence

g3220
    msi h81m p33
    4 gb ram

Bunları al lolu lowda rahat oynarsın.
  • Teşekkür ederim bazı işlemciler ekran kartı ram fln anakarta uymuyomuş bu dediklerin uyarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdmgnc01 -- 25 Şubat 2015; 20:28:15 >
  • hocam senin anakartın intel 775 pin ve büyük ihtimalle şu anakart

http://tr.msi.com/product/mb/P4M900M2L.html#hero-specification

Turuncu Sakalın sana önerdikler ise işlemci anakart ve ram yani 3 farklı parca, bunların hiçbiri senin sistemine uymaz(işlemci anakart ve ram olarak).Ancak o 3 parcayı değiştirsen performans mutlaka artacaktır. Yukarıda yazılan parcalar haricinde kalanlar(kasa, PS, dvd, hdd ve/veya ssd,ekran kartı ) muhtemelen uyar
  • aynen bundan ama 667 ftps oluyo en yüksek bios ayarlarında o/c yaptım pc yi işlemci en fazla 1.76 ya cıktı gerisini kaldırmıyo aslında pc şuanda cok hızlı donmadan halledebiliyorum işlerimi onboard ekran kartı oldugu halde sadece lol oynuyorum arkdaşın leptoptan artık kendi pcme geçmek isitoyrum lol oynatabilcek bi gereksinim lazım ama fazla pahalı olmayan malum üniversite öğrencisiyim fazla bütçem yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu anakarta işlemci almak mantıksız
    4650,5670,6570 tarzı kartlar işini görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu dedigin ekran kartlari pcme Uyum saglarmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.