Şimdi Ara

intel q 9550 sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün intel Q 9550 aldım bildiğiniz gibi işlemci 2,83 ghz de çalışıyor. işlemcinin sıcaklığını kontrol ederken bişey dikkatimi çekti.

processor : intel core 2 quad Q9550
    frequency : 2000,02 mhz (333,34 x 6,0 )

yazıyor. frequency yazan yerde 2830 mhz (333 x 8,5) yazması gerekmezmiydi ? acaba yük altındamı gercek hızına ulaşıyor ? cevaplarsanız cok sevinirim.şimdiden teşekkürler

• yük altında gerçek hızına ulaşır , boştayken enerji tasarrufu için çarpanını düşürüyor
  • biostan o özelliği kapatabilisiniz ama zaten masa üstünde okadar mhz ne yapcaksınız :D zaten yük altında kendisi otomatikman yükseliyor
  • evet arkadaşlar cevap vermiş. işlemci gerçekten çok güzel. asus p5q deluxe ile 3.6 ghz ye voltaj vermeden çıkıyor.
  • speed step teknolojisi dostum merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

evet arkadaşlar cevap vermiş. işlemci gerçekten çok güzel. asus p5q deluxe ile 3.6 ghz ye voltaj vermeden çıkıyor.

1.20v ile 3.6 GHz'de kararlı yani.

P5Q'nin bios'unda işlemci voltajını "auto"da mı bırakıyorsunuz, yoksa elle 1.20 giriyor musunuz?

Hangi bios yüklü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Ekim 2008; 9:55:07 >
  • teşekkür ettim arkadaşlar. peki aynı olay ramlar için oluyormu ?(kingston 2x2 gb pc 6400 ram var)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Ekim 2008; 9:38:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.