Şimdi Ara

Intel, Pentium E6300 ve Core 2 Quad Q9300 için emeklilik işlemlerini başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 32nm üretim teknolojisiyle hazırladığı, Sandy Bridge kod adlı yeni nesil işlemcilerini önümüzdeki yıl içerisinde pazara sunmayı planlayan Intel, yeni modellere yer açabilmek için mevcut modelleriyle yavaş yavaş yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Elimize ulaşan yeni bilgilere göre Intel, Pentium E6300 ve Core 2 Quad Q9300 işlemcileri için emeklilik işlemlerini başlatıyor. Her ikisi de LGA775 formunda olan ve sırasıyla 2.8GHz ile 2.5GHz'de çalışan işlemciler için son sipariş tarihi olarak Aralık ayının 24'ü telaffuz ediliyor.

Son sevkiyatları, kutulu versiyonlarda 25 Mart 2011 ve tray versiyonlarda ise 24 Haziran 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan işlemcilerin yerini, yukarıda da belirttiğimiz gibi 32nm üretim teknolojisiyle hazırlanan yeni nesil modeller olacak.

• Uzun zamandır Intel platformunda genel bir indirime şahit olmuyoruz.
  • biraz indirim yapsa quadlarda güzel olur..
  • neden hala E5400 Leri kullanan bir cok firma var neden bu emekli olmuyor
  • Ya fiyatlarda da biraz indirime gitseler. Biraz değil baya indirime gitseler.

LGA775 teyim. 4 çekirdek için niye miladı dolmuş işlemiye 300-400TL vereyim? Gider AMD sistem toplarım elimdekiler çıkarıp daha iyi. Bu kadar sabırlı olmsam çoktan satmıştım sistemi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ya fiyatlarda da biraz indirime gitseler. Biraz değil baya indirime gitseler.

LGA775 teyim. 4 çekirdek için niye miladı dolmuş işlemiye 300-400TL vereyim? Gider AMD sistem toplarım elimdekiler çıkarıp daha iyi. Bu kadar sabırlı olmsam çoktan satmıştım sistemi zaten.

300 400 tl olsa yine iyi. q9650 tam 700 lira.işin ilginci giderekte pahalılaşıyo.bundan 6 ay önce 620 liraya almıştım.
  • @sahafiec

adamlar şu an sonlandırmıyor neredeyse 1 sene daha satılacak ki adamlar satmayan işlemciye üretmez. bizde satılmıyor diye bütün dünyayı aynı sanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • etsin bakalim...Q6600 gibi bir efsane cıkardi ya gerisi onemli degil =)ç
  • Daha var fiyatların düşmesine som demlerini yaşarken çekerler fiyatları aşağıya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.