günümüz oyunlar için yeterlimidir ? oc ile 2. pcde 3.60 ghz ile kullanıyorum.
günümüz oyunlar ekran kartı ister.lakin.e 5... serisi gibi çift çekirdeklerin (üstelik core mimari olmayanların)en alt seviyelileri ile gt 9600-9800 seviyesindeki ekran kartlarını anca yakalarlar.bu değerlerle güncel oyunlar ancak en alt seviyeden en küçük mönitörden oynanır.tat verir mi derseniz, oda göreceli bir kavram bana göre gereksiz size göre şahanede olabilir..saygılarımla
ekran kartınız iyi olursa dual core kesınlikle yeterlidir her oyun için denedim fakat benimki e6600 dü
e5300 4 ghz ve 4870 le her single oyunu rahatça medium ayarlarda oynuyabiliyorum.Fx aa falan kapatınca bazen high bile sorun olmuyor yani yeer
quote:
Orijinalden alıntı: babanqida16
ekran kartınız iyi olursa dual core kesınlikle yeterlidir her oyun için denedim fakat benimki e6600 dü
dostum işlemci nasıl iyimi bu işleciyi düşünüyorum performansı nasıl hd 5570 4gb ddr3 ram ile nasıl olur.bf 3 felan oynadınmı?
quote:
Orijinalden alıntı: İNTELALİMMİ?
quote:
Orijinalden alıntı: babanqida16
dostum işlemci nasıl iyimi bu işleciyi düşünüyorum performansı nasıl hd 5570 4gb ddr3 ram ile nasıl olur.bf 3 felan oynadınmı?
O kartla boşa masraf olur. Ancak slayt izlersiniz oynamaktan cok.
Elinizde i3 gibi en az 5750 gibi parçalar yoksa hiç kalkışmayın paranıza yazıktır.