Bildirim
İntel Pentium 4 oc
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende o işlemcinin D0 revizyonunu kullandım.Çok kolay 4,2 ghz oluyor.
Sendeki problem ramleden olabilir.Elindeki ramler o/c için soğutuculu değilse hızlarını düşür.Hatta kendi hızlarını aşmamaya bak stabilite için._____________________________ -
Evet hızları düşür. İşlemciden ve ısınmadanda olabilr. Fanların hızlarını artıtrıp dene bide düşür. Eğer oynayabiliryorsan Ekran kartı fanınylada oyna
SpeedFan programı var bilgisayardaki bütün fanlarla oynayabiliyorsun istersen bi dene
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 3X3CUT0R
Bende o işlemcinin D0 revizyonunu kullandım.Çok kolay 4,2 ghz oluyor.
Sendeki problem ramleden olabilir.Elindeki ramler o/c için soğutuculu değilse hızlarını düşür.Hatta kendi hızlarını aşmamaya bak stabilite için.
sorunu buldum işlemcini fsb normalde 800 mhz bendekı ram 667 mhz ondan daha yukarı izin vermıyor 800 mhz ram lazım nısana kadar yanarsa yansın dedım full yenı sıstem topluoyrm bide fan bu arada 4300 ile dönüyor ancak ısı problemı yok 55 geçmiyor_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler