Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
İntel Nuc i5 10.Nesil 8gb Kingston HyperX DDR4 250gb M.2 SSD NVMe Mini PC 'GARANTILI'

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 25 Şubat 2021; 8:35:41 >______________________________
-
mutlu günler, cihaza siz hackintosh kurdunuz mu ? Bayağı bir incelemede tonlarca paraya satılan Mac cihazlara kafa tutan ürün olarak tanıtılıyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: musakilicmutlu günler, cihaza siz hackintosh kurdunuz mu ? Bayağı bir incelemede tonlarca paraya satılan Mac cihazlara kafa tutan ürün olarak tanıtılıyor..
Merhabalar,
evet bende NUC10i7 mevcut, sorunsuz bir şekilde Dual olarak Hem Win10 hemde BigSUR Ana menüde geliyor, isteğe göre sistemi secip acıyorum. Catalina ve BigSur her ikiside cok cok iyi çalışıyor. önemli olan Uygun EFI iy bulmanız, NUC kullanıcısı oldukca fazla olduğu için bulmakta zorlanmadım.. Genel kullanım için oldukca başarılı, en son WiFİ ve BT olayını halletmişlerdi... şimdilik hiç bir sorun gözlemlemedim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 26 Ocak 2021; 14:21:49 >______________________________
-
bilgilendirme için tşkkrler,
Fiyat konusundan son ne yaparsınız. PM
-
4975tl yaptım....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 16 Mart 2021; 13:32:41 >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X