Şimdi Ara

İntel Nuc i5 10.Nesil 8gb Kingston HyperX DDR4 250gb M.2 SSD NVMe Mini PC 'GARANTILI'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 İntel Nuc i5 10.Nesil 8gb Kingston HyperX DDR4 250gb M.2 SSD NVMe Mini PC "GARANTILI"
    İntel Nuc Mini PC (3 Yıl Garantili-Amazondan Alınma) KUTULUDUR

Windows 10 ve Hacintosh BigSur işletim Sistemleri Kurulu Şekilde verilebilir

Intel® Core™ i5-10 Nesil processor (1.2 GHz - 4.2 GHz, Quad Core,6 MB Cache, 28W TDP)
    8gb Kingston HyperX DDR4 Mevcuttur (Max 64gb)
    250GB NVME M.2 Disk Mevcuttur (+Fark ile 512gb NVMe ilede verilebilir)
    Intel® Dual Band Wireless-AC 9560 (802.11ac), 2x2, up to 1.73 Gbps
    Dual Mode Bluetooth® 5.0
    HDMI* 2.0a port with 4K at 60 Hz
    USB Type-C port with DisplayPort* 1.2
    4 USB 3.1 ports (two back panel ports and two front ports including one charging port)
    Iris® Plus Graphics 655
    Thunderbolt™ 3 (Thunderbolt™ 3 with data transfer up to 40 Gbps)
    Intel® Gigabit LAN
    Micro SDXC slot with UHS-I support on the side
    Two Internal USB 2.0 ports via two 1x4 headers (for replaceable lid support)
    One Consumer Electronics Control header
    Up to 7.1 surround audio via HDMI*
    Headphone/microphone jack on the front panel
    Dual-array microphones on the front panel

Boyutları : 117 mm x 112 mm x 36 mm

İntel Nuc i5 10.Nesil 8gb Kingston HyperX DDR4 250gb M.2 SSD NVMe Mini PC  'GARANTILI'
    İntel Nuc i5 10.Nesil 8gb Kingston HyperX DDR4 250gb M.2 SSD NVMe Mini PC  'GARANTILI'
    Fiyat : 4975 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Disksiz ve Ramsiz kapalı kutu şeklinde istenirse fiyatım 4000TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 25 Şubat 2021; 8:35:41 >
  • mutlu günler, cihaza siz hackintosh kurdunuz mu ? Bayağı bir incelemede tonlarca paraya satılan Mac cihazlara kafa tutan ürün olarak tanıtılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

mutlu günler, cihaza siz hackintosh kurdunuz mu ? Bayağı bir incelemede tonlarca paraya satılan Mac cihazlara kafa tutan ürün olarak tanıtılıyor..

Merhabalar,

evet bende NUC10i7 mevcut, sorunsuz bir şekilde Dual olarak Hem Win10 hemde BigSUR Ana menüde geliyor, isteğe göre sistemi secip acıyorum. Catalina ve BigSur her ikiside cok cok iyi çalışıyor. önemli olan Uygun EFI iy bulmanız, NUC kullanıcısı oldukca fazla olduğu için bulmakta zorlanmadım.. Genel kullanım için oldukca başarılı, en son WiFİ ve BT olayını halletmişlerdi... şimdilik hiç bir sorun gözlemlemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 26 Ocak 2021; 14:21:49 >
  • bilgilendirme için tşkkrler,

Fiyat konusundan son ne yaparsınız. PM

• 4975tl yaptım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 16 Mart 2021; 13:32:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.