Şimdi Ara

Intel mi amd mi toplasam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba cok uzun suredir bilgisayarlar ile ugrasmiyordum baya gelismeler olmus aklimda soyle bi sistem var

Islemci i9 14900k veya emsali amd islemci

Ekran kartini rx7900xtx dusunuyorum( daha f/p urun fikri olan varsa soylebilirim

Anakart icin tavsiye istiyorum f/p olarak ideal bi kart ne alabilirim.

Ram ise ddr5 ram en az 64 gb olacak

Ekleme: Arkadaslar istedigim pubg ve grafigi yuksek oyunlari en full de oynayacam hic bir sekilde kasmamasini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhttnky -- 14 Eylül 2024; 0:33:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• intel 13k ve 14k serilerinde sorun var Zaten aşırı watt da çekiiyorlar ve çok daha fazla da ısınıyorlar.

Ryzen 7800X3D şu an dünyanın en hızlı oyun işlemcisi.

14900k dan daha epey daha ucuz.

İlaveten anakrtları da intele göre çok daha ucuz. Yani çok kar'a da geçersiniz.

Buyrun size uygun anakrtlar.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Hocam cevabiniz icin tesekkurler islemciyi dediginiz sekilde alacam anakartda kafama yatti yalniz benim kasa bu uzun suredir kullanmiyor icinde msi z77a g55 kart var bu kasa isimi gorur mu kasaya ekstra para vermek istemiyorum.

Intel mi amd mi toplasam

Intel mi amd mi toplasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakrtta sorun olmaz Ama alacağınız e.kartının boyu uzundur Resmi sitesinden boyuna bi bakınız. i.Kasayıda bi ölçünüz,metre ile Boşluğu ,yani.E.kartı sığmayabilir .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.