Şimdi Ara

Intel mi Amd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar babam bu gün eve işlemci getirdi ana kartıda hazır bir şekide.
    Evde babamdan cok pc yi ben kullanıyorum ve genellikle oyun amaçlı kullandığımdan hangisi daha çok işe yarar
    şu an elimde atı asus 512 mb ddr 2 ekran kartı varken hangisi daha çok işe yarar?

amd athlon 3000 plus

yoksa

intel 3.0 prescot mu?

yorumları alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William Wallace -- 13 Ağustos 2008; 22:54:01 >

• arkadaşım amd fiyat performan ürünü bence amd
  • yukarı
  • o iki işlemci arasında amd daha iiyidi gibi hatırlıyorum ben amd 3000+
  • Athlon 3000 daha iyidir ikisi arasında. Bunu bile bile p4 3.0 almıştım benimki 3 cigahertz diyebilmek için Anakart bulamamıştım işin doğurusu neydi o athlon 3000 zamanları işlemciye anakart kalmıyordu piyasada kalanlarda ya çok üst seviye ya da çok düşük seviye oluyordu.
  • Athlon 3000+, tam olarak hangi model?

Aynı şekilde, 3.0 Prescott, tam olarak hangi model?
  • athlon 3000+ p4 3.0 prescott
  • şu an ben AMD Athlon 3000 2.0 default 2.2 ghz OC ile kullnıyorum gerçekten menunum ekrab kartımdan doalyı oyun oynayamıyorum ( bir zamanların OC manyağı Palit 9550 AGP 250 Mhz 400Mhz yaptım banmasın demedi :D şu an menunum oyun oynarken filan masaüstüne düştüğümde kasma filan yok 2. oyunuda çalıştırabiliyorum :D SRO ve CS1.6 aynı anda :D yanlıuz 2 gb ram olursa gerçöekten süper olur PC aşırı derecede rahatlıyor :) şu an SRO,media player,msn,kaspersy,SRObot porgramı,firefox 3 4 sekme acık şu an normal hiç kasma yok tek çekirdek olmasına rağmen
  • amd yi al
  • bu ikisi arasından amd yi seçerim ama genel olarak sorarlarsa intel den vazgeçmem fiyatı salla toptancım saolsun :D
  • VİA
  • katliam mı çıkarmak istiyorsun yaw burda

Amd 3000+
  • O iki işlemci arasında amd iyidir. Amd'nin efsane olduğu ve pentium'a karşı büyük bi üstünlük kurduğu yılların işlemcisi. Nerde o yıllar
  • amd daha üstündür ama işlemci alıcaksan intel olsun be kardişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

amd daha üstündür ama işlemci alıcaksan intel olsun be kardişim

Şu cümlenin mantığı nedir açıklayabilirmisin.?
  • tabiki biraz luzumsuz yazmışım ewet okuyunca anladım şimdi amd 3000 oradaki p4 presscott dan daha iyidir ama eğer işlemci alıcaksan tercihin intelden yana olsun 2. elde alımı satımı daha kolaydır sanki bana intel çok çok daha başarılı oranlarda o.c. oluyormuş gibi geliyor birde benim düşüncem amd öğrenci işlemcisidir yıllarca kullandım ve hiç sevemedim ne zaman çalışmaya başladım ozaman intele geçtim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1n3k Valesi

Evet arkadaşlar babam bu gün eve işlemci getirdi ana kartıda hazır bir şekide.
    Evde babamdan cok pc yi ben kullanıyorum ve genellikle oyun amaçlı kullandığımdan hangisi daha çok işe yarar
    şu an elimde atı asus 512 mb ddr 2 ekran kartı varken hangisi daha çok işe yarar?

amd athlon 3000 plus

yoksa

intel 3.0 prescot mu?

yorumları alalım.

muhtemelen ekran kartın kötü. hangi işlemciyi kullanırsan kullan sonuç çok değişmeyecektir.
  • Ben bu sorudan birşey anlamadım anakarta nasıl uyacak o işlemciler sadece birisi uyar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanclk

Ben bu sorudan birşey anlamadım anakarta nasıl uyacak o işlemciler sadece birisi uyar

Arkadaş intel-amd kavgası çıkartmak için kafasından bir senaryo oydurmuş işte.
  • Zaten Başlığı görünce dedim aha curcuna cıkmıştır diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.