Şimdi Ara

Intel Ivy Bride E 4820K Stoklarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• X79 boşta ve yükte daha fazla elektrik tuketiyor illa x79 olacaksa #930k alınır çekirdeğinin hatrina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 9 Eylül 2013; 21:00:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarda macunlumu acaba macunlu olmayan sandy nin sıcaklık ve oc. potansiyeli ortada..
  • Commodore_64_ kullanıcısına yanıt
    Bunlar sağlam sıkıntı yok :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    4820 ile 4770 in arasında ne gibi farklılıklar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats100

4820 ile 4770 in arasında ne gibi farklılıklar var?

http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1297&pid2=1187&compare=core-i7-4820k-4-core-3-70ghz-vs-core-i7-4770k-4-core-3-5ghz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden inventus 36 ay garanti vatan 24 ay ? garip olmuş. ayrıca vatan kdv bizden derken 900 demiş inventus sadece %10 indirim ile daha ucuz :D
  • metebyr kullanıcısına yanıt
    Ben aynı soruyu FX 6300 için sormuştum.İçinden çıkan garanti de 36 ay yazıyor sizde 24 dedim.Ordaki yetkili de 24 ay boyunca bir sorun olursa ürünü onlara getireceğimi,24 ay geçtikten osnra ise yetkili servise götüreceğimi söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

neden inventus 36 ay garanti vatan 24 ay ? garip olmuş. ayrıca vatan kdv bizden derken 900 demiş inventus sadece %10 indirim ile daha ucuz :D

artık direk vatanın fiyatlarını %25 %30 indirimli fiyattan düşünüyorum ve maalesef diğer siteler o fiyatlara yaklaşmıyor

• son 2 aydır eksen vatan'ın %30undan bile daha iyi indirimi hergün sunuyor. kur kampanyası hala bitmedi devam ettiriyorlar ufak artışlarla çakallık yaparak. o da çok mühim değil 270 liraya aldığım fx6300 şuan sanırım 285 falan oldu. bi ekran kartı konusunda vatana yaklaşabilen yok. diğer bileşenlerde eksen şuan harika bir alternatif. işlemci/psu/monitör/klavye/mouse/mouse pad/ssd/dvdrw/kart okuyucu/ aldım 2 ay içinde, hiçbir ürünü vatan %30 unda bile daha indirimli bulamadım. yine de ekran kartı vatanda ciddi ucuz. 530 a gördüğüm kart hepsiburada inventus gold vs bu yerlerde 700+ olarak satılıyor
  • quote:

son 2 aydır eksen vatan'ın %30undan bile daha iyi indirimi hergün sunuyor. kur kampanyası hala bitmedi devam ettiriyorlar ufak artışlarla çakallık yaparak. o da çok mühim değil 270 liraya aldığım fx6300 şuan sanırım 285 falan oldu. bi ekran kartı konusunda vatana yaklaşabilen yok. diğer bileşenlerde eksen şuan harika bir alternatif. işlemci/psu/monitör/klavye/mouse/mouse pad/ssd/dvdrw/kart okuyucu/ aldım 2 ay içinde, hiçbir ürünü vatan %30 unda bile daha indirimli bulamadım. yine de ekran kartı vatanda ciddi ucuz. 530 a gördüğüm kart hepsiburada inventus gold vs bu yerlerde 700+ olarak satılıyor

işlemci anakart ekran kartı kasa psu gibi ürünlerde vatanın tek eksiği ürün çeşidi. eksen ve vatan dışında bir siteden sistem toplamak çok pahalıya mal olur diye düşünüyorum

• quote:

son 2 aydır eksen vatan'ın %30undan bile daha iyi indirimi hergün sunuyor. kur kampanyası hala bitmedi devam ettiriyorlar ufak artışlarla çakallık yaparak. o da çok mühim değil 270 liraya aldığım fx6300 şuan sanırım 285 falan oldu. bi ekran kartı konusunda vatana yaklaşabilen yok. diğer bileşenlerde eksen şuan harika bir alternatif. işlemci/psu/monitör/klavye/mouse/mouse pad/ssd/dvdrw/kart okuyucu/ aldım 2 ay içinde, hiçbir ürünü vatan %30 unda bile daha indirimli bulamadım. yine de ekran kartı vatanda ciddi ucuz. 530 a gördüğüm kart hepsiburada inventus gold vs bu yerlerde 700+ olarak satılıyor

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.