Şimdi Ara

İntel İşlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde MSİ GTX 950 ekran kartı ve aerocool vx plus series 4oow psu var. Anakart olarakta aşağıda linki olan biostar H110mhc almayı düşünüyorum. Bunların yanına işlemci olarak ne almalıyım. G4560 veya G4400 iş görür mü? Veya bunların dışında önerebileceğiniz işlemci var mıdır.

İşlemciyi 2. el almayı düşünüyorum. Fiyat mümkün olduğunca minimunda kalmalı. Örnek olarak sahibinde G4400 220 tl ye civarlarından başlıyor. Uzun süredir pc parçalarını takip etmiyorum. Şu anda piyasa da ki işlemciler hakkkında bilgim yok. Çok üst düzey birşeyde aramıyorum, ekran kartını düzgün bir şekilde çalıştırsın yeterli.

Amacım akşamları işten gelince bir kaç saat vakit geçirmek ve baskı için photoshopta resimlerde düzenleme yapmak.(Bunun için notebooktaki İ7 2670QM işlemcimde yetiyor ama bazen ekran da kararmalar oluyor.)

Anakart: Biostar H110MHC
    PSU: aerocool VX 400W

Şimdiden teşekkürler.

• intelde; işlemci olarak g4400 2/2 olduğu için zayıf kalır, i3 7100, i3 6100, g4600, g4560 olarak tercih yapabilirsiniz, oda 250 anakart, işlemci 400 civarı, toplam 650 olur ve bu işlemciler 2 core / 4 thread

ryzen almak isterseniz 300-350 anakart, 600 civarıda işlemci, 1000 liraya ulaşıyor, 4 core / 4 thread
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Sonuç olarak benim işimi G4560 görür. Diğer ucuz yollu olanlar bana gelmez demek ki.
  • Bir şey daha sprayım G4560 ile G4600 atasında fark çok fazlamıdır. 2. Ellerde yakın fiyatlar mevcutta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.