Bildirim
intel işlemci ile mantle performansı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işlemciyle ilgisi yok amd işlemci de olsa aynısı olurdu çünkü 7770 kullanıyorsun ve mantle 7000 serisinde henüz doğru düzgün çalışmıyor.ayrıca yeni bir oyun bu yüzden de olur.oyuna yama çıktıkça ve yeni sürücüler çıktıkça tekrar deneyebilirsin ama şimdilik dx11 oyna. -
haklısın belki 7xxx serisinde işe yaramayabilir ben steam üzerinden mantle için bir demo bench indirmiştim onda bile dx11 daha iyi aldı ama mantle ye geçince sistem 180 derece ters döndü ve çakıldı.Bu oyunda da dx 11 ile gayet rahat bir şekilde oynuyorum ancak matle ye geçince sistem bir anda yavaşlıyor hatta pc reset attı.Bence oyunla bir ilgisi olmayabilir benim kartın mantle desteği sıkıntılı gözüküyor.Halbuki en güncel whql driver da mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X