Şimdi Ara

intel işlemci ile mantle performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dragon age inquisition oyununda directx varken 28 fps alıyorum mantleye gaçince 25 fps ye düşüyor ve oyun açılırken çok uzun süre bekletiyor directx deyken böyle bir durum olmuyor ekran kartım hd 7770 işlemcim core i3 2120 mantlenin işe yaramama sebebi nedir sizce işlemciden dolayımı ?

• işlemciyle ilgisi yok amd işlemci de olsa aynısı olurdu çünkü 7770 kullanıyorsun ve mantle 7000 serisinde henüz doğru düzgün çalışmıyor.ayrıca yeni bir oyun bu yüzden de olur.oyuna yama çıktıkça ve yeni sürücüler çıktıkça tekrar deneyebilirsin ama şimdilik dx11 oyna.
  • haklısın belki 7xxx serisinde işe yaramayabilir ben steam üzerinden mantle için bir demo bench indirmiştim onda bile dx11 daha iyi aldı ama mantle ye geçince sistem 180 derece ters döndü ve çakıldı.Bu oyunda da dx 11 ile gayet rahat bir şekilde oynuyorum ancak matle ye geçince sistem bir anda yavaşlıyor hatta pc reset attı.Bence oyunla bir ilgisi olmayabilir benim kartın mantle desteği sıkıntılı gözüküyor.Halbuki en güncel whql driver da mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.