Şimdi Ara

İntel işlemci garanti durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim i5 4690 işlemcim bugün itibariyle 21 iş günüdür (eğer cumertesi tatil sayılmıyorsa) garantide. Vatan bilgisayar bu 20 iş günü kanununun işlemcinin kendi garanti servisine ulaştığından itibaren başladığını ve benim işlemcinin bir süre vatan bilgisayar merkez şubesinde kaldığı için henüz 20 iş gününün dolmadığını ifade etti. Ayrıca eğer servis 20 iş günü dolması sebebiyle parçanın yenisinin gönderilmesi talebini red ederse hakem heyetine başvurduğumda davanın sonuclanması da uzun süreceği için biraz daha beklemen daha mantıklı dedi. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım?

• Hepimizin başına gelen olaylar bunlar kanunu pek iplemiyorlar malesef vatan bilgisayar geçen sene bozulan laptopumu 44 Gün Sonra Yolladı ve ben kabul Etmedim daha öncesinde hakem heyetine başvurmuştum ve paramı aldım süreç yaklaşık 7 ay sürdü
  • 7ay mı? Hocam burası türkiye demekten başka bişey gelmiyor elimden... Bari bi ceza aldılar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza Almazlar 2 Yıl Önce Ödedigim 2200 Tl Paramı geri aldım ve kendime mis gibi bir yeni laptop aldım ama baya baya uğraştım
  • Hayırlı olsun peki markasını öğrenebilir miyim

• Üstüne 2200 Tl Daha Ekleyip Macbook Pro Aldım Kendi Magazından birdaha böyle bir sorunla karşılaşmamak için
  • İntelin Türkiyede yetkili servisi olup olmadığını bilen var mı arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd cpu garanti takibi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun, kutudan çıkan garanti belgesinde distribütör firma olarak ne yazıyor ? İşlemcilerin tamiri yok, o yüzde size yeni işlemci gelecektir.
  • keşke intelin kendi destek sisteminden garantiye yollasaydın dhl aracılıgıyla gelip evinden alıyorlar 6 gün içinde yenisini yolluyorlar müşteri memnuniyeti adına forumda bununla ilgili birçok konu mevcut inceleyip öle garantiye verseydin keşke vatan bilgisayar servise gidicek işlemcileri topluyor belli bir miktar toplandıgı zaman distiribütöre gönderiyor hepsini toplu olarak distirübütörde intele yolluyor maksat teker teker yollamak yerine toplu olarak yollıyarak kargo masrafını minimize etmek şubede bekleme olayı bu direk intelle iletişime geçseydiniz sitesindeki support-contat us ile çatpat sorununuzu anlaatsanız 5-10 gün içinde dogrudan sorununuzu çözerlerdi.
  • black modern kullanıcısına yanıt
    İçim cız etti okurken hocam ah zalim felek...

• Nipheria kullanıcısına yanıt
    canınız saolsun vatan aracılıgıylada sorununuz çözülür ama biraz daha beklemiş olursunuz bidaha ki sefere artık derdim ama inşallah bidaha ki sefere gerek kalmaz.
  • black modern kullanıcısına yanıt
    İnşallah çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
  • Nipheria kullanıcısına yanıt
    ne demek rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.