Bildirim
İntel i9 9900K 1080P’de ısınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hiç mi hiç ısınacağını sanmıyorum,9900k'yı pek yakından takip etmiyorum,ısı değerleri ne şekilde defaultta bilmiyorum ancak elindeki sıvı soğutma baya iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sentetik testler dışında 9900k o sıvı soğutma ile 5ghz'de BFV gibi işlemci katili oyunlarda bile 60 70 arası gezer diye düşünüyorum. Sentetik testlerde de 85 dereceleri görecektir. Ama korkulacak bir şey yok. İşlemci o ısılara rahatlıkla dayanabilecek şekilde dizayn edilmiştir diye düşünüyorum. Yoksa ortalıkta bozulan 9900k çöplüğü olurdu. -
H150i pro ile kullaniyorum ve isinir
Ama kime neye gore? Benim icin 80 dan sonrasi sicak olur gerisi umrumda degil zaten ona gore uretilmis anakartinds vrm sogutucusu olsun yeter bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 tane baba 5ghz boosta çıkan çekirdekten bahsediyoruz. Tabii ki kolay kolay serin çalışmasını beklememek lazım. -
Aynen sana katılıyor o işlemci 190 TDP güç çekiyor elimde benchmark'ı var.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Sentetik testler dışında 9900k o sıvı soğutma ile 5ghz'de BFV gibi işlemci katili oyunlarda bile 60 70 arası gezer diye düşünüyorum. Sentetik testlerde de 85 dereceleri görecektir. Ama korkulacak bir şey yok. İşlemci o ısılara rahatlıkla dayanabilecek şekilde dizayn edilmiştir diye düşünüyorum. Yoksa ortalıkta bozulan 9900k çöplüğü olurdu.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı